Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Δύο νέα βραβεία από τη Νέα Υόρκη για την E- LA - WON

tags :
Δύο νέα βραβεία από τη Νέα Υόρκη για την E- LA - WON
Δύο νέα βραβεία από τη Νέα Υόρκη για την E-LA-WON

«Δύο νέα βραβεία από τη Νέα Υόρκη για την E-LA-WON»

Στον παγκόσμιο, και πλέον διάσημο, διαγωνισμό ποιότητας ελαιολάδου NYIOOC World Olive Oil 2021 η E-LA-WON απέσπασε δύο ασημένια βραβεία. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους διαγωνισμούς στον κόσμο. Η παραγωγή εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου απαιτεί αποφασιστικότητα, επιδεξιότητα και εμμονή στις λεπτομέρειες. Σε έναν έντονο ανταγωνισμό μεταξύ 1.171 συμμετοχών από 28 χώρες τα ελαιόλαδα της E-LA-WON που διακρίθηκαν είναι:

  • Το Premium 500ml ποικιλίας Κουτσουρελιά και Κορωνέικης, το οποίο συνδράμει -μετά από μελέτη Ισπανών και Ελλήνων επιστημόνων - στη «σκλήρυνση κατά πλάκας», με εξαιρετικό φρουτώδες και το συνοδεύουν έντονα ευεργετικές φαινολικές ουσίες όπως ελαιοκανθάλη και ελαιασίνη.
  • Το Super premium 500ml ποικιλίας Αγριελιά και Μποτσικολιά, το οποίο κυκλοφορεί σε συλλεκτική, επετειακή φιάλη «1821-2021» με ιδιαίτερο πικρό και πικάντικο και υψηλές πολυφαινόλες.


Με τις βραβεύσεις αυτές η E-LA-WON πρωταγωνιστεί στο διεθνές στερέωμα του αξιόπιστου ελαιολάδου και κατατάσσεται στα «Best olive oils» στο παγκόσμιο χάρτη.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Ιωάννης Καμπούρης, σημειώνει: «το αποτέλεσμα των NYIOOC ακολουθούν στενά επαγγελματίες της βιομηχανίας τροφίμων, μέσα μαζικής ενημέρωσης και λοιποί που ασχολούνται με την ποιότητα του ελαιολάδου και έτσι ανοίγονται νέοι ορίζοντες στις διεθνείς αγορές. Η E-LA-WON με τις διακρίσεις αυτές φτάνει στις 82 βραβεύσεις και αυτό το αποτέλεσμα μας γεμίζει χαρά αλλά και περισσότερη ευθύνη».

wwww.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης