Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

PURITY AWARD από το Clean Label Project™ σε επιλεγμένα προϊόντα ΗΛΙΟΣ

tags :
PURITY AWARD από το Clean Label Project™ σε επιλεγμένα προϊόντα ΗΛΙΟΣ
PURITY AWARD από το Clean Label Project™ σε επιλεγμένα προϊόντα ΗΛΙΟΣ

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, είναι η πρώτη βιομηχανία ζυμαρικών διεθνώς και η πρώτη Ελληνική μάρκα, που σε επιλεγμένα προϊόντα της αποδόθηκε το Clean Label Project™ Purity Award, αφού αναγνωρίστηκαν για την καθαρότητά τους από χημικές ουσίες συμπεριλαμβανομένων βαρέων μετάλλων, υπολειμμάτων από φυτοφάρμακα και χημικών πλαστικοποιητών από τον οργανισμό Clean Label Project™ .
Ο οργανισμός Clean Label Project™ είναι ένας ανεξάρτητος μη-κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα τις Η.Π.Α., που στοχεύει στην διασφάλιση της αλήθειας και της διαφάνειας στην επισήμανση τροφίμων και καταναλωτικών προϊόντων, προκειμένου να αφυπνίσει τους καταναλωτές για τους κινδύνους τη χημικής επιμόλυνσης.
Το Clean Label Project™ Purity Award αποτελεί μια διάκριση ως αποτέλεσμα ελέγχου και αξιολόγησης των προϊόντων για 400 ουσίες και συστατικά που ποτέ δεν αναγράφονται σε μια διατροφική επισήμανση.
Στις ουσίες αυτές περιλαμβάνεται πλήθος χημικών ουσιών επικίνδυνων για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Η ΗΛΙΟΣ πιστή στη δέσμευσή της για την ποιότητα και την ασφάλεια των πρώτων υλών της, διαθέτει στην αγορά τα πρώτα Clean Label Project™ Purity Award προϊόντα της: Λαζανάκι ΗΛΙΟΣ, Spaghetti espressi ΗΛΙΟΣ, καθώς και τα Καλαμάκια από Ζυμαρικό artesian pasta straws σε φυσικό και πορτοκαλί χρώμα. Και θα ακολουθήσουν και άλλα.
Η κα Αθανασία Δάκου, Εμπορική Διευθύντρια της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, αναφέρει: «Ο στόχος μας στην Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ είναι να συνεχίσουμε να επιτυγχάνουμε τη βέλτιστη ασφάλεια και ποιότητα των προϊόντων μας με το να επιλέγουμε τις πιο αγνές πρώτες ύλες. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι, ότι κάθε γεύμα ζυμαρικών με προϊόντα ΗΛΙΟΣ, θα είναι το καλύτερο... για όλους.
Είμαστε η πρώτη Βιομηχανία Ζυμαρικών παγκοσμίως που λαμβάνει το Clean Label Project™ Purity Award και η πρώτη μάρκα στην Ελλάδα. Αυτό, μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους, αλλά και πιο αποφασισμένους να συνεχίσουμε να εξασφαλίζουμε την καθαρότητα των προϊόντων μας και να αποτελούμε το παράδειγμα για όλες τις βιομηχανίες τροφίμων στην χώρα μας και στο εξωτερικό».
ζυμαρικά από την ΗΛΙΟΣ

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης