Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία “Personal Video Shopping” από τη MediaMarkt

tags :
Νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία “Personal Video Shopping” από τη MediaMarkt

Για 1η φορά στην Ελλάδα, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας σαν να είστε σε φυσικό κατάστημα από όπου κι αν βρίσκεστε!

Θέλετε να δείτε ζωντανά τους χώρους του ψυγείου που προτιμάτε ή το πόσο φωτεινή και λεπτή είναι η τηλεόραση που σας αρέσει; Θέλετε να συμβουλευτείτε τους ειδικούς για το πoιο προϊόν είναι το πλέον κατάλληλο για εσάς; Η MediaMarkt, η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, φέρνει το αγαπημένο σας MediaMarkt κατάστημα στον χώρο σας μέσα από την νέα πρωτοποριακή υπηρεσία “Personal Video Shopping”. Πρόκειται για μια smart υπηρεσία που υλοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία Skymakers και σας δίνει τη δυνατότητα όπου κι αν βρίσκεστε, να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας σαν να είστε σε κάποιο φυσικό κατάστημα, με τη βοήθεια του προσωπικού σας video shopper.
Personal_Video_Shopping_1.jpgΤα βήματα είναι απλά:
• Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα της MediaMarkt.
• Θα λάβετε με e-Mail και SMS ένα link για να συνδεθείτε από οποιοδήποτε υπολογιστή, smartphone, ή tablet με τα καταστήματα μας μέσω βιντεοκλήσης.
• Ο προσωπικός σας video shopper σας περιμένει τη στιγμή που ορίσατε για να σας ξεναγήσει στον χώρο, να σας παρουσιάσει τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να απαντήσει σε κάθε σας ερώτημα.
• Μόλις επιλέξετε τα προϊόντα που χρειάζεστε, τα προσθέτουμε στο καλάθι σας και σας στέλνουμε ένα μοναδικό link για να ολοκληρώσετε την αγορά σας.
• Προχωρήστε στο checkout και επιλέξτε τον τρόπο παραλαβής – παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από το κατάστημα.
Η υπηρεσία “Personal Video Shopping”, είναι ο νέος τρόπος αγορών που περίμεναν οι smart shoppers και συνδυάζει την ευελιξία του online shopping με τη μοναδική εμπειρία του φυσικού καταστήματος. Φέρνει τα προϊόντα και τις λύσεις τεχνολογίας πιο κοντά - και τόσο εύκολα όσο το video chat με έναν φίλο!
Ζήστε την νέα εμπειρία αγορών και αποκτήστε άμεσα, και με απόλυτη ασφάλεια όλα εκείνα τα είδη που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη, συναρπαστική και φυσικά… πιο smart, στις εγγυημένα χαμηλότερες τιμές!
Κλείστε το ραντεβού με τον δικό σας personal video shopper εδώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης