Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Τα πολυκαταστήματα attica στο πρόγραμμα Miles+Bonus της Aegean

Τα πολυκαταστήματα attica στο πρόγραμμα Miles+Bonus της Aegean

Για κάθε αγορά από τα πολυκαταστήματα attica, οι πελάτες συγκεντρώνουν μίλια ανάλογα με τη Miles+Bonus βαθμίδα τους

Τα πολυκαταστήματα attica ξεκινούν συνεργασία με την AEGEAN, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα Miles+Bonus.
Η συμμετοχή αυτή έρχεται να διευρύνει μία σειρά μεγάλων συνεργασιών, που έχουν ήδη αναπτύξει με τις ελληνικές τράπεζες και τα προγράμματα επιβράβευσης των καρτών τους και να προστεθεί σε πλήθος διαθέσιμων υπηρεσιών, όπως η attica reward card, η attica member card και η attica gift card.

Συγκεκριμένα, ως συνεργάτες του προγράμματος Miles+Bonus, τα πολυκαταστήματα attica προσφέρουν τη μοναδική ευκαιρία στους πελάτες τους, πραγματοποιώντας τις αγορές τους σε όλα τα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και επιλέγοντας τα αγαπημένα τους προϊόντα μέσα από μία μεγάλη ποικιλία designer brands και μαρκών καλλυντικών, να συγκεντρώσουν ή να εξαργυρώσουν μίλια κερδίζοντας έκπτωση στις αγορές τους.
Για κάθε αγορά από τα πολυκαταστήματα attica, οι πελάτες συγκεντρώνουν μίλια ανάλογα με τη Miles+Bonus βαθμίδα τους (Blue, Silver ή Gold) και μπορούν να εξαργυρώνουν μίλια για κάθε αγορά τους.
O Δημοσθένης Μπούμης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος των πολυκαταστημάτων attica, δήλωσε σχετικά: «Σε μία περίοδο που οι ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών συνεχώς αυξάνονται, η στρατηγική μας συμπεριλαμβάνει νέες συνεργασίες με σημαντικά οφέλη για τους πελάτες μας.
Η ένταξη του αttica στο Πρόγραμμα Miles+Bonus της AEGEAN αναμένεται να αναβαθμίσει σημαντικά τη εμπειρία των μελών του προγράμματος που επισκέπτονται τα καταστήματά μας για τις αγορές τους. Με αυτή τη συνεργασία, ενισχύουμε ακόμη περισσότερο την εικόνα του attica ως ενός μοναδικού προορισμού για αγορές, ο οποίος παράλληλα προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα και υπηρεσίες στους πελάτες του.»
O Ηλίας Μανδρούκας, Digital & Loyalty Director της AEGEAN δήλωσε: «Στη συνεχή προσπάθεια μας να βελτιώνουμε την αξία και τις επιλογές που δίνουμε στους επιβάτες μας, είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τα πολυκαταστήματα attica.
Η συνεργασία αυτή προσθέτει μια ακόμη δυνατότητα στα μέλη του Miles+Bonus να εισπράττουν επιπλέον αξία στις αγορές τους, σε ακόμα περισσοτέρους συνεργάτες και για ακόμα περισσότερα προϊόντα.
Τα πολυκαταστήματα attica καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των μελών μας για δημοφιλή και αγαπημένα επώνυμα προϊόντα μόδας και ομορφιάς, συμπληρώνοντας ιδανικά αυτή την προϊοντική κατηγορία στο Πρόγραμμα Miles+Bonus.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης