Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ζωντανή Διαδικτυακή Μετάδοση Χειρουργείων από 8 Διεθνή Κέντρα αναφοράς: Ανάμεσά τους και το Κέντρο Ενδοσκοπικής Χειρουργικής του ΥΓΕΙΑ

tags :
Ζωντανή Διαδικτυακή Μετάδοση Χειρουργείων από 8 Διεθνή Κέντρα αναφοράς: Ανάμεσά τους και το Κέντρο Ενδοσκοπικής Χειρουργικής του ΥΓΕΙΑ
Oι ενδιαφερόμενοι θα συμμετέχουν δωρεάν και θα μπορούν να παρακολουθήσουν επιλεγμένα χειρουργεία που θα μεταδοθούν ζωντανά
Στο 5ο Παγκόσμιο Διαδικτυακό Σεμινάριο LION-ESS (Live International Otolaryngology Network – Endoscopic Sinus and Skull Base Surgery), που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 07 Μαΐου 2021, συμμετέχει για μια ακόμη χρονιά το Τμήμα Ενδοσκοπικής Χειρουργικής Παραρρινίων & Βάσης Κρανίου του ΥΓΕΙΑ.
Μέσω της διαδικτυακής μετεκπαιδευτικής πλατφόρμας https://www.globalrhinology.org, οι ενδιαφερόμενοι θα συμμετέχουν δωρεάν και θα μπορούν να παρακολουθήσουν επιλεγμένα χειρουργεία που θα μεταδοθούν ζωντανά, από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα της 7ης Μαΐου. Ο Καθηγητής κ. Χρίστος Γεωργάλας ξεκινά με ζωντανή μετάδοση (LIVE) χειρουργείου στις 9πμ ώρα Ελλάδας.
Στο LION-ESS συμμετέχουν φέτος 8 Διεθνή Κέντρα Αναφοράς από ΗΠΑ, Ισπανία, Ιταλία, Αυστραλία και Ελλάδα με τους κορυφαίους χειρουργούς:
Χρίστος Γεωργάλας – ΥΓΕΙΑ, Αθήνα (Ελλάδα)
• Jim Palmer – University of Pennsylvania, Philadelphia (ΗΠΑ)
• Richard Harvey - University of NSA (Αυστραλία)
• Manuel Bernal – Barcelona University Hospital (Ισπανία)
• Hesham Saleh, Imperial University, London (Μεγάλη Βρετανία)
• Ιsam Alobid - Barcelona University Hospital (Ισπανία)
• Paolo Castelnuovo – University of Insubria, Varese (Ιταλία)
• Zara Patel - University of Stanford (ΗΠΑ)
Συντονιστές του σεμιναρίου θα είναι οι Ashok Rokade και Claire Langton, οι οποίοι θα βρίσκονται στην Ουτρέχτη και θα αλληλοεπιδρούν με τους συμμετέχοντες μέσω ερωτήσεων που θα θέτουν στους χειρουργούς.
Σε δηλώσεις του ο διευθυντής του Τμήματος Ενδοσκοπικής Χειρουργικής Παραρρινίων και Βάσης Κρανίου του ΥΓΕΙΑ, Καθηγητής κ. Χρίστος Γεωργάλας: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που για ακόμη μία χρονιά εκπροσωπούμε την Ελλάδα σε αυτό το παγκόσμιο διαδικτυακό Σεμινάριο. Η συμμετοχή του Τμήματος Χειρουργικής Παραρρινίων & Βάσης Κρανίου του ΥΓΕΙΑ, αποτελεί επιβράβευση για το έργο μας και επιβεβαιώνει τη θέση του μεταξύ των κορυφαίων κέντρων αναφοράς παγκοσμίως. Αξίζει να αναφερθεί ότι το προηγούμενο σεμινάριο παρακολούθησαν περισσότεροι από 10.000 επαγγελματίες υγείας απ’ όλο τον κόσμο.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης