Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης υλοποιούν τα Bread Factory

tags :
Δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης υλοποιούν τα Bread Factory
Τα Bread Factory, στο πλαίσιο οργανωμένων δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιούν στον τομέα της υγείας και της κοινωνίας,

Τα Bread Factory, στο πλαίσιο οργανωμένων δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιούν στον τομέα της υγείας και της κοινωνίας, βρέθηκαν για άλλη μια φορά κοντά στην τοπική kοινωνία της Λάρισας, μέσω δωρεάς εορταστικών εδεσμάτων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Λαρισαίων.
Τα προϊόντα παρέδωσε η υπεύθυνη του καταστήματος της Λάρισας, Μαρία, Αλεξανδροπούλου, η οποία δεσμεύτηκε για την συνέχιση της προσφοράς "όπου και όποτε υπάρχει ανάγκη", τονίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Παράλληλα, τα Bread Factory, έχοντας ως κεντρικό πυλώνα δράσεων κοινωνικής ευθύνης τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, με έμφαση στα παιδιά, προσέφεραν προϊόντα τους στην Κιβωτό του Κόσμου, για την κάλυψη αναγκών διατροφής των παιδιών που διαβιώνουν στα εννιά σπίτια ολοήμερης φιλοξενίας.
Σημειώνεται ότι τα Bread Factory ολοκλήρωσαν την διαδικασία παράδοσης στο νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος "Σωτηρία" χιλίων (στολών) ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία παράδοσης από μίας κλίνης ΜΕΘ με αερόστρωμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας "Κουτλιμπάνειο και Τριανταφύλλειο" και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα.
Στόχος των παραπάνω δωρεών είναι η έμπρακτη ενίσχυση των υποδομών υγείας της χώρας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του COVID-19 στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης