Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέο κατάστημα «Βιολογικό Χωριό» στο Παλαιό Φάληρο

tags :
Νέο κατάστημα «Βιολογικό Χωριό» στο Παλαιό Φάληρο

H εταιρία απαριθμεί πλέον 17 καταστήματα στην Αττική

Το «Βιολογικό Χωριό», η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής βιολογικών τροφίμων στην Ελλάδα, παραμένει πιστή στο αναπτυξιακό της πλάνο, εγκαινιάζοντας πρόσφατα το νέο της κατάστημα στο Παλαιό Φάληρο, τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας για την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών της.

Το νέο κατάστημα αποτελεί το 17ο του Βιολογικού Χωριού, ενώ αναπτύσσεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο πώλησης 180 τ.μ., με μοναδική διαρρύθμιση, διαθέτοντας στο εσωτερικό του και bar που θα λειτουργήσει όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.
Επιπλέον, με στόχο την αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας των πελάτων του, το νέο κατάστημα εξυπηρετεί και τηλεφωνικές παραγγελίες άνω των €25 με home delivery, ενώ για την καλύτερη online εξυπηρέτησή τους η εταιρία διαθέτει πλατφόρμα e-shop στην ιστοσελίδα www.biologikoxorio.gr.
Η Area Manager του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ Χωριού, Μαρία Κουρτέσογλου, δήλωσε σχετικά: «Όλοι εμείς στο Βιολογικό Χωριό πιστεύουμε στη σκληρή δουλειά και στην εξέλιξη με επίκεντρο πάντα τον καταναλωτή. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε υγιεινή και ποιοτική διατροφή σε ακόμη περισσότερα σημεία του νομού Αττικής. Σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουμε καταφέρει να αναπτυχθούμε και σήμερα να κατέχουμε ηγετική θέση στην αγορά των βιολογικών προϊόντων. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι για το νέο μας κατάστημα, που αποτελεί και το 17ο του δικτύου μας και σας καλούμε όλους, ακόμη και τους πιο απαιτητικούς να το επισκεφτούν με ασφάλεια και να γευτούν από κοντά μια εμπειρία βιολογικών αγορών.»
Στοιχεία Καταστήματος
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 206, Παλαιό Φάληρο
Τηλέφωνο: 210 9838 583

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης