Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέες απολαυστικές αφίξεις Χωρίς Γλουτένη από την Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ

tags :
Νέες απολαυστικές αφίξεις Χωρίς Γλουτένη από την Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ
H διατροφή χωρίς γλουτένη είναι νόστιμη και απολαυστική

Τα νέα, μοναδικά Τορτελίνι ΗΛΙΟΣ χωρίς γλουτένη με προσούτο και Τορτελόνι ΗΛΙΟΣ χωρίς γλουτένη με ρικότα και σπανάκι, έφτασαν και με την μοναδική υφή και την απολαυστική γέμισή τους, φέρνουν ποικιλία και απόλαυση στο καθημερινό και γιορτινό μας τραπέζι, και θα γίνουν τα αγαπημένα όλων όσων ακολουθούν διατροφή ελεύθερη γλουτένης.
Τα νέα Τορτελίνι ΗΛΙΟΣ χωρίς γλουτένη με προσούτο και Τορτελόνι ΗΛΙΟΣ χωρίς γλουτένη με ρικότα και σπανάκι εμπλουτίζουν ακόμα περισσότερο την σειρά γευστικών και βραβευμένων για την ποιότητα και την νοστιμιά τους ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ χωρίς γλουτένη που αποτελείται από: Πέννες ριγέ, Σπαγέτι 6, Τριβέλι, Κριθαράκι και Ταλιατέλες που έχουν διακριθεί από τον οργανισμό ΙΤΙ για τη γεύση και την ποιότητα τους, καθώς επίσης και η συσκευασία Ταλιατέλες που διακρίθηκε στον θεσμό Packaging Innovation Awards 2017 και στον Free From Foods Germany ως Καλύτερο προϊόν Ζυμαρικών 2019.
Σε λαμπερή και εύχρηστη συσκευασία προστατευμένης ατμόσφαιρας, διατηρούν άψογα το μοναδικό σχήμα τους και θα τα απολαύσουμε όπως κι αν προτιμήσουμε να τα μαγειρέψουμε.
Εύπεπτα και γευστικά με κόκκινη, ή λευκή σάλτσα και λίγο τριμμένο τυρί. Υπέροχα στο φούρνο με τυριά και κρέμα, ή με την προσθήκη κιμά ή σάλτσας.
Με κάθε τρόπο τα νέα Τορτελίνι ΗΛΙΟΣ χωρίς γλουτένη με προσούτο και τα Τορτελόνι ΗΛΙΟΣ χωρίς γλουτένη με ρικότα και σπανάκι είναι μία απόλαυση που κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί!
Φτιαγμένα με φρέσκα αυγά και χωρίς να χρειάζεται προσθήκη αλατιού στο βράσιμο, τα νέα Τορτελίνι ΗΛΙΟΣ χωρίς γλουτένη με προσούτο και Τορτελόνι ΗΛΙΟΣ χωρίς γλουτένη με ρικότα και σπανάκι εγγυώνται νέες γευστικές εμπειρίες υψηλής ποιότητας.
Εύκολα και γρήγορα, βράζουμε για 1’ - 2’ και έχουμε στην στιγμή ένα ολοκληρωμένο, απολαυστικό και υγιεινό γεύμα!
Γιατί η διατροφή ελεύθερη γλουτένης είναι διατροφή ελεύθερη από απαγορεύσεις και περιορισμούς, γεμάτη νοστιμιά!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης