Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Συνέργεια Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ και Προϊόντων Τομάτας ΚΥΚΝΟS

Συνέργεια Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ και Προϊόντων Τομάτας ΚΥΚΝΟS
Προωθητική ενέργεια με έκπτωση 20% και Μεγάλα Καλάθια με Δώρα στα Σ/Μ ΓΑΛΑΞΙΑΣ

Όταν τα νόστιμα, Ελληνικά ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ συναντούν τα εκλεκτά Ελληνικά προϊόντα τομάτας ΚΥΚΝΟS, το καθημερινό αλλά και το γιορτινό μας τραπέζι γεμίζει νοστιμιά, χρώμα, άρωμα και γεύση.
Και … πολλά δώρα!
Μία σημαντική εμπορική συνεργασία υλοποιείται σε όλα τα καταστήματα των Σουπερμάρκετ ΓΑΛΑΞΙΑΣ από τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ και την Ελληνική Εταιρία KYKNOS την περίοδο μέχρι το Πάσχα.
Συγκεκριμένα από 14/04 έως και 01/05 με κάθε αγορά ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, ή επιλεγμένων προϊόντων τομάτας ΚΥΚΝΟΣ, οι καταναλωτές κερδίζουν έκπτωση 20%, ενώ αγοράζοντας συνδυαστικά προϊόντα ΗΛΙΟΣ και ΚΥΚΝΟS, εκτός της έκπτωσης, συμμετέχουν σε κλήρωση μέσω της κάρτας BONUS των Σουπερμάρκετ ΓΑΛΑΞΙΑΣ.
15 υπερτυχεροί θα κερδίσουν από 1 καλάθι προϊόντων ΗΛΙΟΣ και 1 καλάθι προϊόντων ΚΥΚΝΟS, συνολικής εκτιμώμενης αξίας 150 ευρώ!
Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ και η Ελληνική Εταιρεία ΚΥΚΝΟS υπερήφανα μέλη της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», παραμένουν ελληνικές επιχειρήσεις που στηρίζουν την εγχώρια οικονομία και προσφέρουν νόστιμα και Ελληνικά προϊόντα στο τραπέζι μας.
Η «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι μια κοινότητα μεταποιητικών Ελληνικών επιχειρήσεων, στην οποία όλες οι επιχειρήσεις έχουν μία φωνή και μπορούν να μοιράζονται κοινά προβλήματα, αγωνίες, αλλά και ιδέες, φθάνοντας συχνά στη συνεργασία. Αυτό κάνει τις εταιρείες δυνατές, όπως και την οικονομία του τόπου μας, ενώ παράλληλα ο καταναλωτής, πιστοποιημένα πλέον μπορεί να ξεχωρίσει με ευκολία ποιο προϊόν είναι αμιγώς Ελληνικό.
Επισκεφτείτε ένα κατάστημα ΓΑΛΑΞΙΑΣ και επιλέξτε ποιότητα και γεύση! Επιλέξτε ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ και προϊόντα τομάτας ΚΥΚΝΟS και κερδίστε διπλά!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης