Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η SABO SA νέο μέλος της πρωτοβουλία ΕΛΛΑ - ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η SABO SA νέο μέλος της πρωτοβουλία ΕΛΛΑ - ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία με έδρα το Βασιλικό της Εύβοιας κατασκευάζει ρομποτικές εφαρμογές, συστήματα αποθήκευσης και διακίνησης προϊόντων, ηλεκτρολογικές λύσεις και βιομηχανικούς αυτοματισμούς για τους κλάδους τροφίμων, ποτών, φαρμάκων, υλικών συσκευασίας κ.α.

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η οποία επεκτάθηκε σε νέα προϊοντική κατηγορία, υποδέχεται στα Μέλη της τη SABO S.A., την ελληνική εταιρεία που συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά προσφέροντας ολοκληρωμένες βιομηχανικές λύσεις “made in Greece”.

Ειδικότερα, η SABO S.A., που ιδρύθηκε το 1984, με έδρα το Βασιλικό της Εύβοιας είναι μία ελληνική εταιρεία που αναπτύσσει και κατασκευάζει ρομποτικές εφαρμογές, συστήματα αποθήκευσης και διακίνησης προϊόντων, ηλεκτρολογικές λύσεις και βιομηχανικούς αυτοματισμούς για τους κλάδους τροφίμων, ποτών, φαρμάκων, υλικών συσκευασίας κ.α.. Ταυτόχρονα, το νεότερο Μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ειδικεύεται σε εγκαταστάσεις και μετεγκαταστάσεις γραμμών και υπηρεσίες συντήρησης για κάθε τύπου βιομηχανία, παρέχει συστήματα και ολοκληρωμένες γραμμές διαχείρισης στερεών αποβλήτων, ενώ στον ιδιαίτερο τομέα της κεραμοποιίας αποτελεί μία εκ των κορυφαίων εταιρειών παγκοσμίως έχοντας υλοποιήσει έργα σε περισσότερες από 50 χώρες.
Με την ένταξή της στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η εταιρία ενώνει δυνάμεις με αμιγώς ελληνικές επιχειρήσεις που με τις δράσεις τους συμβάλλουν στην ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, της τοπικής κοινωνίας αλλά και των εν γένει συνεργατών τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης