Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η «Οικογένεια Στεργίου» εμπιστεύτηκε την Acmon

Η «Οικογένεια Στεργίου» εμπιστεύτηκε την Acmon

Η Acmon Systems, μέλος του Ομίλου Acmon, ανέλαβε να αυτοματοποιήσει πλήρως τη διαδικασία διαχείρισης όλων των πρώτων υλών

Στην Acmon Systems, ανατέθηκε ο εκσυγχρονισμός της παραγωγικής μονάδας φρέσκων προϊόντων της γνωστής ελληνικής εταιρείας «Οικογένεια Στεργίου».

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία «Οικογένεια Στεργίου» διαθέτει ένα από τα πλέον σύγχρονα εργοστάσια στην Μεταμόρφωση Αττικής και ασχολείται με την παραγωγή και διάθεση προϊόντων ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και sandwiches, προσφέροντας προϊόντα άριστης ποιότητας, ασύγκριτης γεύσης και φρεσκάδας.
Η Acmon Systems, μέλος του Ομίλου Acmon, ανέλαβε να αυτοματοποιήσει πλήρως τη διαδικασία διαχείρισης όλων των Α’ υλών, στερεών (ποικιλία αλεύρων, ζάχαρη, μικρο-υλικά) και υγρών (γλυκόζη, κρύο νερό και διαφόρων ποικιλιών λαδιών) για την αυτόματη τροφοδοσία των κύριων γραμμών παραγωγής του εργοστασίου.
Πιο συγκεκριμένα το έργο περιλαμβάνει εσωτερικά και εξωτερικά ζυγιστικά σιλό αποθήκευσης αλεύρων, ζάχαρης και αυτόματο συγκρότημα μικρο-υλικών καθώς και ανοξείδωτες με μόνωση και εναλλάκτες θερμοκρασίας δεξαμενές για την αποθήκευση υλών υγρής μορφής. Διαμέσου πνευματικής διακίνησης τα στερεά και αντλητικών συστημάτων τα υγρά, οδηγούνται σε ζυγιστικούς σταθμούς πάνω από τα ζυμωτήρια.
Ο σύγχρονος αυτοματισμός αναλαμβάνει την εκτέλεση συνταγών με απόλυτη ακρίβεια καθώς επίσης και την διαχείριση του συνόλου των συνταγών.
Η Acmon Systems για το συγκεκριμένο έργο θα παρέχει πιστοποίηση ATEX και συστήματα τα οποία θα διασφαλίζουν, υγιεινή, easy cleaning & dedusting control σύμφωνα με τα standards της σύγχρονης βιομηχανίας.
Με το τρόπο αυτό επιτυγχάνεται low cost λειτουργία παραγωγής σε ένα απόλυτα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον, εξασφαλίζοντας συγχρόνως υψηλή ποιότητα τελικού προϊόντος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης