Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Τρία Μεσογειακά βραβεία γεύσης για την E-LA-WON

tags :
Τρία Μεσογειακά βραβεία γεύσης για την E-LA-WON
Τρία Μεσογειακά βραβεία γεύσης για την E-LA-WON

Τα Mediterranean Taste Awards είναι πλέον θεσμός.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα προϊόντα τροφίμων και ποτών που προέρχονται από χώρες που ανήκουν στη λεκάνη της Μεσογείου και τηρούν τις νόμιμες προδιαγραφές.
Ο διαγωνισμός διεξήχθη ταυτόχρονα στο Βερολίνο και στο Λονδίνο από επαγγελματίες Chef με στόχο την προώθηση των βραβευμένων προϊόντων σε δυναμικές χώρες της Ευρώπης.
Λόγω της υπάρχουσας υγειονομικής κατάστασης (Covid-19) η γευστική δοκιμή και η βαθμολόγηση έγινε με την εισαγωγή και καθιέρωση Νέου Υβριδικού Μοντέλου Αξιολόγησης των προϊόντων (Hybrid Assessment Model).
Η E-LA-WON διακρίθηκε με:

  • Platinum βραβείο για τις ελιές «Black Diamond» Premium Olives Καλαμών, με συγκριτικό πλεονέκτημα τη χαμηλή αλατότητα, μόλις 0,28%.
  • Gold βραβείο για το μέλι «Βανίλια Ελάτης» με το ιριδίζον, καραμελωμένο χρώμα, ένα ιδιαίτερο προϊόν με εξαιρετικά ντελικάτα αρώματα και απίθανη γεύση.
  • Silver βραβείο για το «Organic E-LA-WON» προϊόν βιολογικής γεωργίας, πρωτόλαδο από πράσινες ελιές Κορωνέικης ποικιλίας με εξαιρετικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά.

Ο CEO της εταιρείας, κος Ιωάννης Καμπούρης, επισημαίνει «τα βραβευθέντα προϊόντα αποτελούν τους πρεσβευτές της Μεσογειακής Διατροφής για την οποία έχουν εκπονηθεί μελέτες για τα οφέλη της στην υγεία του ανθρώπου και θεωρείται ως ο υγιεινός τρόπος ζωής».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης