Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

COSMOTE TV: «PICK N ROLL» με τους Κουίν Σνάιντερ και Ρούντι Γκομπέρ των Γιούτα Τζαζ

COSMOTE TV: «PICK N ROLL» με τους Κουίν Σνάιντερ και Ρούντι Γκομπέρ των Γιούτα Τζαζ
Σε ζωντανή σύνδεση με το στούντιο της COSMOTE TV θα εμφανισθούν στην εκπομπή ο Δημήτρης Αγραβάνης του Προμηθέα Πατρών και ο Νίκος Μίχαλος του Παγκρατίου    

Το «PICK N ROLL» επιστρέφει την Τρίτη 30/3 (20.00, COSMOTE SPORT 4HD) με δύο σπουδαίες φυσιογνωμίες των Γιούτα Τζαζ. Ο προπονητής της κορυφαίας ομάδας του NBA, Κουίν Σνάιντερ, μιλώντας αποκλειστικά στον Κώστα Κατέβα, εξηγεί πώς επηρεάστηκε η προπονητική του φιλοσοφία από τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς την περίοδο που καθόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Από την πλευρά του, ο all-star center Ρούντι Γκομπέρ διαβεβαιώνει πως οι Τζαζ είναι έτοιμοι για την πρόκληση των φετινών πλέι-οφ του NBA.

Από το πρόγραμμα της εκπομπής ξεχωρίζει και η συνέντευξη του Ολιβιέ Χάνλαν στον Πάρη Τσελεπίδη. O Καναδός άσος του Ηρακλή, μοιράζεται τις εμπειρίες του από τη θητεία του στην Ζαλγκίρις με προπονητή τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και από τις «κόντρες» του σε νεαρή ηλικία με τον νυν σούπερ-σταρ των Ουίζαρντς, Μπράντλεϊ Μπιλ, ενώ αναφέρεται και στη σπουδαία χρονιά που διανύει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Ο Άρης Μπάρκας γυρίζει τον χρόνο πίσω στις 28 Μαρτίου του 1995, σε μια από τις ιστορικότερες εμφανίσεις του κορυφαίου μπασκετμπολίστα όλων των εποχών, Μάικλ Τζόρνταν. Ο «Αιρ Τζόρνταν» είχε σημειώσει 55 πόντους μέσα στο Madison Square Garden απέναντι στους Νιου Γιορκ Νικς. 

Όπως κάθε εβδομάδα, ο Κυριάκος Κουρουτσαβούρης μας μεταφέρει όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τα παρκέ του NBA. Παράλληλα, ο Χρήστος Μαρμαρινός, με τη βοήθεια γραφικών, αναλύει τις σημαντικότερες στιγμές του τελικού τουρνουά του NCAA, ενόψει των δύο τελευταίων αναμετρήσεων Arkansas-Baylor (Τρίτη 30/3, 04.55, COSMOTE SPORT 7HD) και Gonzaga-USC (Τετάρτη 31/3, 02.15, COSMOTE SPORT 7HD), πριν την έναρξη του final four της Ιντιανάπολις.

Σε ζωντανή σύνδεση με το στούντιο της COSMOTE TV θα μιλήσουν στον Βασίλη Σκουντή ο διεθνής φόργουορντ του Προμηθέα Πατρών, Δημήτρης Αγραβάνης και ο Νίκος Μίχαλος, ο οποίος στα 44 του ετοιμάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α2 με τη φανέλα του Παγκρατίου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης