Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Δύο Χρυσά βραβεία από το Dubai για την E - LA - WON

tags :
Δύο Χρυσά βραβεία από το Dubai για την E - LA - WON
Δύο Χρυσά βραβεία από το Dubai για την E-LA-WON

Όταν η προσπάθεια, η ποιότητα, η συνέπεια και η αξιοπιστία είναι συνεχόμενη και επαναλαμβανόμενη, δεν αργεί η αναγνώριση και η επιβράβευση.
Στο Διεθνή Διαγωνισμό του Dubai η E-LA-WON απέσπασε 2 Χρυσά βραβεία ποιότητας και έτσι, ενισχύει τη θέση της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δίνοντας την ευκαιρία, στους εκεί αντιπροσώπους της, να «εκμεταλλευτούν» την υψηλή διάκριση.
Όπως επισημαίνει ο CEO της εταιρείας, κος Ιωάννης Καμπούρης, «επιλέξαμε να συμμετάσχουμε σε έναν από τους μεγαλύτερους σε κύρος διαγωνισμούς, αφενός γιατί το Dubai είναι γνωστό για την πολυτέλεια και τις αγορές, καθώς 16 εκατομμύρια περίπου τουρίστες το επισκέπτονται κάθε χρόνο, και αφετέρου τα ελαιόλαδα μας κατατάσσονται στα «The best Olive oils in the world» και αυτό είναι ιδιαίτερα τιμητικό».
Η E-LA-WON συμμετείχε με:
• Premium ελαιόλαδο, ποικιλίας Κουτσουρελιά και Κορωνέικη, το οποίο πρόσφατα διακρίθηκε - ύστερα από έρευνα 4,5 ετών - για την ασπίδα προστασίας του στη μάχη εναντίον της σκλήρυνσης κατά πλάκας
• Superpremium ελαιόλαδο, ποικιλίας Αγριελιά και Μποτσικολιά, το οποίο κυκλοφορεί για φέτος σε «Επετειακή - Συλλεκτική» φιάλη για να τιμήσει την Eθνική μας επέτειο, ως πρεσβευτής του πρωτογενούς τομέα, και το οποίο, μάλιστα, έχει αποσταλεί στην Ομογένεια και σε Κυβερνητικούς φορείς.
Τέλος ο οργανοληπτικός ποιοτικός έλεγχος του διαγωνισμού DUBAIOOC Early Harvest αφορά πρωτόλαδα-αγουρόλαδα πρώιμης συγκομιδής

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης