Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ένας χρόνος Public Events Go Social

tags :
Ένας χρόνος Public Events Go Social
Περισσότερες από 100 εκδηλώσεις, 300 συγγραφείς και 1,7 εκατομμύρια views συγκέντρωσε ο επιτυχημένος διαδικτυακός θεσμός του Public και το γιορτάζει προσφέροντας υπέροχα δώρα

Τον Μάρτιο του 2020, με το ξεκίνημα της πανδημίας, το Public με ευελιξία και δημιουργικότητα παρέμεινε στο πλευρό όσων αναζητούσαν πρωτότυπο μοναδικό περιεχόμενο και τους έδωσε τη δυνατότητα να «συναντηθούν» live από το σπίτι και να αλληλοεπιδράσουν με σημαντικές προσωπικότητες, μέσα από την πλατφόρμα Public Events Go Social! Ο αγαπημένος πλέον θεσμός, ο οποίος μετέφερε την εμπειρία των εκδηλώσεων από τα καταστήματα Public στο online περιβάλλον, κλείνει φέτος 1 χρόνο ζωής και το γιορτάζει προσφέροντας δώρα!
Το Public διοργάνωσε πάνω από 100 εκδηλώσεις, με περισσότερους από 300 δημιουργούς, από όλες τις μεριές της γης, ανάμεσα τους κορυφαίοι συγγραφείς, επιστήμονες, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και σεφ. Ανοίγοντας την κάμερά τους, έδωσαν ζωντανά ραντεβού με το κοινό σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, μέσω της σελίδας του Public Facebook και YouTube.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή: Οι εκδηλώσεις συγκέντρωσαν πάνω από 1,7 εκατομμύρια views και περισσότερα από 19 χιλιάδες reactions και 7 χιλιάδες σχόλια, κρατώντας μας συντροφιά και δίνοντάς μας τη δυνατότητα να συμμετέχουμε ενεργά μέσα από μια νέα πλατφόρμα εκδηλώσεων σε μια εποχή που όλοι το έχουμε ανάγκη.
Το 2021, ο αγαπημένος θεσμός συνεχίζει ακόμη πιο δυναμικά και δίνει τον λόγο στο κοινό προσφέροντας υπέροχα δώρα!
Από τις 8 ως τις 22 Μαρτίου, το Public μας δίνει τον λόγο και μας παρέχει τη δυνατότητα να μπούμε στο blog.public.gr για να πούμε ποιον ομιλητή ή ποιο θέμα θα θέλαμε να δούμε στο Public Events Go Social το 2021. 30 τυχεροί θα κερδίσουν 20 βιβλία, 10 παιχνίδια, 5 gaming τίτλους, 3 ασύρματα ηχεία και 2 κινητά, έπειτα από κλήρωση.
Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται από το Public στο Facebook, το YouTube και το Public blog. O θεσμός θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά μας μέχρι να μπορέσουμε να βρεθούμε πάλι όλοι μαζί από κοντά.
Ένας χρόνος Public Events Go Social: Ο αγαπημένος διαδικτυακός θεσμός μας φέρνει κοντά!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης