Δελτία Τύπου

Η αντιπρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Αυστρίας δίνει το «παρών» στο Διεθνές Συμβούλιο του Greek House Davos

Η αντιπρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Αυστρίας δίνει το «παρών» στο Διεθνές Συμβούλιο του Greek House Davos
Η Barbara Kolm είναι πρόεδρος του Ινστιτούτου Friedrich August von Hayek Institute και περιλαμβάνεται στους 100 πιο επιδραστικούς φιλελεύθερους στοχαστές, σε παγκόσμιο επίπεδο
Η Barbara Kolm, αντιπρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου της Oesterreichische Nationalbank, της Κεντρικής Τράπεζας της Αυστρίας, ορίστηκε μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου του Greek House Davos, σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε την Τρίτη 2 Μαρτίου 2021.
Η κ. Kolm είναι, επιπλέον, πρόεδρος του Friedrich August von Hayek Institute και διευθύντρια του Κέντρου Αυστριακών Οικονομικών (Austrian Economics Center).
Συμπεριλαμβάνεται στους 100 πιο επιδραστικούς φιλελεύθερους στοχαστές, σε παγκόσμιο επίπεδο, λόγω των σημαντικών πρωτοβουλιών της στην προώθηση της ελεύθερης αγοράς.

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

Το Greek House Davos είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός που έχει σκοπό την ενίσχυση της παρουσίας και της επιρροής της Ελλάδας στο περιβάλλον και τις διεργασίες του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ.
Προωθεί το διάλογο και τη δικτύωση ανάμεσα σε επιχειρηματίες, πολιτικούς ηγέτες και εκπροσώπους επιδραστικών οργανισμών και φορέων, με στόχο τη σφυρηλάτηση επιτυχών συνεργασιών τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.
Το Greek House Davos τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Τουρισμού καθώς και της Περιφέρειας Αττικής.

Ψήφος εμπιστοσύνης

Η συμμετοχή της Barbara Kolm στο Διεθνές Συμβούλιο του Οργανισμού αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στην εγκυρότητα και τη δυναμική του Greek House Davos να καταστεί πυλώνας προώθησης της επιχειρηματικότητας και της διεθνούς επενδυτικής συνεργασίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης