Δελτία Τύπου

Institute of Life – ΙΑΣΩ: Συνεργασία με τον κορυφαίο Εμβρυολόγο Dr. Jacques Cohen για την εφαρμογή συστημάτων Τεχνητής Νοημοσύνης

tags :
Institute of Life – ΙΑΣΩ: Συνεργασία με τον κορυφαίο Εμβρυολόγο Dr. Jacques Cohen για την εφαρμογή συστημάτων Τεχνητής Νοημοσύνης
Εξασφαλίζεται η επιλογή του καταλληλότερου εμβρύου για εμφύτευση, με ακρίβεια που φτάνει το 92,5%
Στο πλαίσιο της εφαρμογής των πιο καινοτόμων μεθόδων με στόχο τα βέλτιστα αποτελέσματα στην επίτευξη κυήσεων, η Ιnstitute of Life - ΙΑΣΩ ανακοινώνει την επιστημονική συνεργασία με τον παγκοσμίου φήμης Κλινικό Εμβρυολόγο Dr. Jacques Cohen και καινοτομεί με την εφαρμογή τεχνολογιών Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence).
Η πλέον σύγχρονη μορφή τεχνολογίας Τεχνητής Νοημοσύνης θα εφαρμόζεται από εδώ και στο εξής στην Institute of Life - ΙΑΣΩ σε δύο επίπεδα:
1) Μέσω του συστήματος Τεχνητής Νοημοσύνης ERICA “Embryo Ranking Intelligent Classification Algorithm” βελτιστοποιείται η διαδικασία επιλογής εμβρύων, προκειμένου να επιλεγεί το πιο κατάλληλο έμβρυο προς εμβρυομεταφορά.
Το νέο αυτό προγνωστικό λογισμικό ιεραρχεί τα έμβρυα με βάση την ικανότητά τους να εμφυτευθούν επιτυχώς στο ενδομήτριο της υποψήφιας μητέρας, αυξάνοντας κατά αυτόν τον τρόπο τις πιθανότητες εγκυμοσύνης. Πρόκειται για το πλέον προηγμένο σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης για αξιολόγηση εμβρύων στον κόσμο και εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Institute of Life – ΙΑΣΩ. Εφαρμόζοντας τα κλασικά κριτήρια επιλογής, σε συνδυασμό με το σύστημα ERICA, μπορούμε να επιλέξουμε το έμβρυο με τη μεγαλύτερη πιθανότητα επίτευξης εγκυμοσύνης με ακρίβεια που φτάνει το 92.5%.
2) Με την εγκατάσταση του νέου πρωτοπόρου συστήματος Τεχνητής Νοημοσύνης το οποίο θα εστιάσει για πρώτη φορά στην επιλογή του κατάλληλου σπερματοζωαρίου, με σκοπό να αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες επιτυχούς γονιμοποίησης του ωαρίου.
Η τεχνητή νοημοσύνη μέσω της συλλογής μεγάλου όγκου δεδομένων, ανάλυσης εικόνας και έξυπνου λογισμικού θα βοηθήσει τόσο τον ιατρό Αναπαραγωγής όσο και τον κλινικό εμβρυολόγο στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση και των πλέον δύσκολων περιπτώσεων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.
Η τεχνητή νοημοσύνη είναι η πλέον υποσχόμενη μορφή σύγχρονης τεχνολογικής υποστήριξης και αναμένεται να αποκτήσει κυρίαρχο ρόλο τα επόμενα χρόνια και στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή.
Η Institute of Life – ΙΑΣΩ, πιστή στο όραμά της, θα συνεχίσει να επενδύει σε νέες τεχνολογίες και νέες επιστημονικές συνεργασίες με σκοπό να φέρει όλα τα ζευγάρια ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση των προσδοκιών τους!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης