Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Cosmote TV: Αποκλειστική συνέντευξη του κορυφαίου σούτερ της Μπαρτσελόνα, Κάιλ Κούριτς στο «PICK N ROLL»

tags :
Cosmote TV: Αποκλειστική συνέντευξη του κορυφαίου σούτερ της Μπαρτσελόνα, Κάιλ Κούριτς στο «PICK N ROLL»
Καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης

Για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, αλλά και για τη σχέση του με τον Ρικ Πιτίνο και τον Έλληνα συμπαίκτη του Νικ Καλάθη μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Κάιλ Κούριτς σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην COSMOTE TV. H συνέντευξη του κορυφαίου σούτερ της Κυπελλούχου Ισπανίας Μπαρτσελόνα θα προβληθεί αύριο, Τρίτη 23/2 στις 20.00 (COSMOTE SPORT 4HD) στην εκπομπή «PICK N ROLL».
Αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής μίλησε και ο Νίκος Χουγκάζ. Ο 20χρονος φόργουορντ του Ιωνικού, ο οποίος πήρε το βάπτισμα του πυρός με την Εθνική Ελλάδας στον αγώνα για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ απέναντι στη Βοσνία (στις 20/2), μίλησε για την πορεία του μέχρι σήμερα. Αποκαλύπτοντας τις μπασκετικές του ρίζες, ο νεαρός μπασκετμπολίστας αναφέρθηκε στον πατέρα του Κρις, που υπήρξε επαγγελματίας παίκτης του Πανιωνίου και στη μητέρα του Σόνια Δάφκου, που έχει κατακτήσει τρεις φορές το πρωτάθλημα γυναικών.
Σε απευθείας σύνδεση μέσω Skype θα εμφανισθεί στην εκπομπή και ο βοηθός προπονητή της κινεζικής ομάδας Ζετζιάνγκ Γκουανγκσά Λάιονς, Αλέξης Φαλέκας. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ θα μιλήσει για τις ιδιαιτερότητες του Κινεζικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης (CBA), αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του στην Κίνα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Αυτή την εβδομάδα, ο Βασίλης Σκουντής φιλοξενεί στο στούντιο του «PICK N ROLL» τον επί 17 χρόνια προπονητή του Λαυρίου, Χρήστο Σερέλη. Στο επίκεντρο της συζήτησης θα τεθεί η πορεία της ομάδας του Λαυρίου, που βρίσκεται στην πρώτη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ έχει προκριθεί και στους ημιτελικούς του Κυπέλλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης