Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Επί ποδός η Οδική Βοήθεια της Interamerican για την αντιμετώπιση της «Μήδειας»

Επί ποδός η Οδική Βοήθεια της Interamerican για την αντιμετώπιση της «Μήδειας»
Επί ποδός η Οδική Βοήθεια της INTERAMERICAN για την αντιμετώπιση της «Μήδειας» ολοκληρώνοντας 846 άμεσες επεμβάσεις, μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης

Άμεση είναι η κινητοποίηση των υπηρεσιών Οδικής Βοήθειας της INTERAMERICAN, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα με τη σφοδρή χιονόπτωση σε όλη την Ελλάδα.
Ήδη, έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής (μεσημέρι της Τετάρτης) 846 άμεσες επεμβάσεις υποστήριξης οδηγών και αυτοκινήτων, από τις οποίες οι 490 έχουν πραγματοποιηθεί στην Αττική.
Επισημαίνεται ότι οι υπηρεσίες Οδικής Βοήθειας της εταιρείας χρειάστηκε να προχωρήσουν και σε 66 επεμβάσεις απεγκλωβισμού πελατών.
Η Οδική Βοήθεια της INTERAMERICAN έχει μια μοναδική δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης, συνδυάζοντας την ευρεία κάλυψη της επικράτειας με τη χρήση της τηλεματικής, με αιχμή την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα «Drive ON» που τη φέρνει πιο κοντά στον πελάτη.
Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά την περασμένη χρονιά έλαβαν υποστήριξη Οδικής Βοήθειας 446.308 περιπτώσεις.
Οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται πλήρως με τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου Classic, Extra, και Total της INTERAMERICAN και της Anytime, ενώ και στα προγράμματα βασικής κάλυψης για αστική ευθύνη περιλαμβάνεται η παροχή μεταφοράς μετά από ατύχημα.
Η Οδική Βοήθεια της εταιρείας αξιοποιεί δυναμικό 222 ιδιόκτητων οχημάτων και 111 σημεία εξυπηρέτησης, διαθέτοντας επιπλέον 150 οχήματα 65 συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.
ιντ1.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης