Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέα υπηρεσία ηλεκτρονικών γραμματοσήμων των ΕΛΤΑ

Νέα υπηρεσία ηλεκτρονικών γραμματοσήμων των ΕΛΤΑ

Η διαδικασία του e-Stamp είναι γρήγορη, απολύτως ασφαλής και ολοκληρώνεται σε τρία απλά βήματα

«Την υλοποίηση μιας ακόμα σημαντικής ψηφιακής καινοτομίας ολοκλήρωσε πρόσφατα η Μ-STAT.
Πρόκειται για τα νέα ψηφιακά γραμματόσημα – «e-Stamp» – που θέτουν στη διάθεση του κοινού τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ).
Τα νέα ψηφιακά γραμματόσημα εξασφαλίζουν την αποστολή της αλληλογραφίας από το σπίτι, χωρίς αναμονή στις «ουρές» των ταχυδρομικών καταστημάτων», αναφέρει ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Απευθύνεται σε ιδιώτες και μικρές επιχειρήσεις και είναι άμεσα διαθέσιμο 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα, στον υπολογιστή, laptop, κινητό τηλέφωνο ή tablet.

Η διαδικασία του e-Stamp είναι γρήγορη, απολύτως ασφαλής και ολοκληρώνεται σε τρία απλά βήματα:

  1. Οι ενδιαφερόμενοι μπαίνουν στο site e-stamp.elta.gr ή στην ιστοσελίδα των Ελληνικών Ταχυδρομείων elta.gr και αγοράζουν ηλεκτρονικά την ποσότητα των γραμματοσήμων που χρειάζονται.
  2. Το σύστημα τους χορηγεί ένα 12ψηφιο αλφαριθμητικό κωδικό που αντιστοιχεί στο γνωστό σε όλους γραμματόσημο.
  3. Αναγράφουν στο πάνω δεξί μέρος του φακέλου της αλληλογραφίας τους τον 12ψηφιο αλφαριθμητικό κωδικό και το αποστέλλουν, όπως συνήθως, από το κοντινό τους γραμματοκιβώτιο.


Ο κωδικός e-Stamp ισχύει για 10 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς του, ενώ παρέχεται η δυνατότητα ταυτόχρονης αγοράς έως 10 κωδικών τη φορά.
Αρχικά, το ψηφιακό γραμματόσημο θα διατίθεται μόνο για την απλή αλληλογραφία εσωτερικού Α’ προτεραιότητας και βάρους έως 20 γρ.
Όλοι εμείς στην Μ-STAT είμαστε περήφανοι για την προσθήκη της υλοποίησης μιας ακόμα καινοτόμου υπηρεσίας στο Portfolio των projects μας.
Με σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της τεχνολογίας προσφέρουμε διαρκώς υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης εφαρμογών σε εταιρείες που θέλουν να είναι πρωτοπόρες στους τομείς που δραστηριοποιούνται».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης