Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Cosmote TV: Ντουέιν Τζόνσον, Κουίν Λατίφα και Λουκ Έβανς πρωταγωνιστούν στις σειρές του Φεβρουαρίου

tags :
Cosmote TV: Ντουέιν Τζόνσον, Κουίν Λατίφα και Λουκ Έβανς πρωταγωνιστούν στις σειρές του Φεβρουαρίου
Ο Φεβρουάριος έρχεται με μεγάλα κινηματογραφικά αστέρια στην COSMOTE TV

Ο Φεβρουάριος έρχεται με μεγάλα κινηματογραφικά αστέρια στην COSMOTE TV.
Ο Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο με τη σειρά Young Rock, η Κουίν Λατίφα πρωταγωνιστεί στο ομώνυμο τηλεοπτικό reboot της ταινίας Equalizer με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον, και ο Λουκ Έβανς (Dracula Untold, Beauty and the Beast, Fast & Furious 8) συστήνεται ως αξιωματικός της αστυνομίας στο Pembrokeshire Murders, το αστυνομικό θρίλερ που έκανε ρεκόρ τηλεθέασης στη Μ. Βρετανία.
Οι πρεμιέρες του μήνα περιλαμβάνουν, επίσης, νέο κύκλο επεισοδίων για το talk show των 20 Emmy του HBO, Last Week Tonight with John Oliver. Ο Βρετανός κωμικός Τζον Όλιβερ «πυροβολεί» με το καυστικό του χιούμορ πολιτικούς, πρόσωπα της showbiz και όλους όσοι απασχολούν την κοινή γνώμη.
Για τους λάτρεις του σασπένς, Α΄ τηλεοπτική προβολή στην COSMOTE TV κάνουν η σειρά θρίλερ P-Valley και τα αστυνομικά White House Farm και Wentworth.
Όλες οι σειρές θα προβάλλονται αποκλειστικά στο κανάλι COSMOTE SERIES, ή το COSMOTE SERIES MARATHON HD με όλα τα επεισόδια back-2-back. Αμέσως μετά την προβολή τους, όλα τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα μέσα από τον δωρεάν, on demand κατάλογο της COSMOTE TV (υπηρεσία COSMOTE TV Plus).
Ο κατάλογος αυτός διαθέτει σήμερα 165 σειρές και 260 ολοκληρωμένους κύκλους σειρών.


Οι πρεμιέρες του COSMOTE SERIES HD


Young Rock (Πέμπτη 18/2, 21.45)

Η ζωή και η πορεία του Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον από το σχολείο, τη μύησή του στη γυμναστική και την πάλη μέχρι την «εισβολή» του στον κινηματογράφο και την αναρρίχησή του στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλυγουντ παρουσιάζεται μέσα από τη νέα σειρά της NBC/Universal «Young Rock». Η σειρά θα κάνει Α’ τηλεοπτική προβολή στην COSMOTE TV, αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της στις ΗΠΑ.

The Equalizer (Δευτέρα 8/2, 23.00)

H Κουίν Λατίφα παίρνει τη σκυτάλη από τον Ντένζελ Ουάσιγκτον στην ομώνυμη ταινία, και ενσαρκώνει μία αινιγματική φιγούρα, που χρησιμοποιεί τις ιδιαίτερες ικανότητές της για να βοηθήσει εκείνους που δεν έχουν κάπου αλλού να στραφούν. Μεταξύ άλλων στη σειρά πρωταγωνιστούν ο Κρις Νοθ (Sex and the City) και o Άνταμ Γκόλντμπεργκ (Saving Private Ryan, A Beautiful Mind). Η Κουίν Λατίφα αναλαμβάνει, επίσης, χρέη παραγωγού της σειράς, μαζί με τους δημιουργούς της επιτυχημένης σειράς Castle. Το The Equalizer θα κάνει πρεμιέρα στην COSMOTE TV, αμέσως μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου στις ΗΠΑ.

Last Week Tonight with John Oliver (Δευτέρα 15/2, 21.00)

Η σατιρική νυχτερινή εκπομπή του HBO, Last Week Tonight with John Oliver, επιστρέφει αποκλειστικά στην COSMOTE TV με τον 8ο κύκλο σε Α’ τηλεοπτική προβολή αμέσως μετά την πρεμιέρα της στην Αμερική.
Ο ταλαντούχος Βρετανός κωμικός και πρώην ανταποκριτής του “The DailyShow”, με το χαρακτηριστικό καυστικό χιούμορ, επανέρχεται, για να σχολιάσει με εμπεριστατωμένη ματιά, όσα απασχολούν την αμερικανική και παγκόσμια καθημερινότητα. Από το στόχαστρό του αναμένεται να περάσουν και αυτή τη φορά πολιτικά πρόσωπα, celebrities, κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα, πολιτικά και lifestyle σκάνδαλα.

Οι πρεμιέρες του COSMOTE SERIES MARATHON HD

Pembrokeshire Murders (Παρασκευή 5/2, 18.00)
Ένας υψηλόβαθμος αξιωματικός της αστυνομίας ανοίγει εκ νέου δυο ανεξιχνίαστες υποθέσεις δολοφονιών. Όταν ο ίδιος πληροφορηθεί ότι ο βασικός ύποπτος για τις υποθέσεις που ερευνά βρίσκεται ένα βήμα πριν την αποφυλάκισή του, επιδίδεται σε μάχη με τον χρόνο για να το αποτρέψει.

White House Farm (Παρασκευή 19/2, 18.00)
Αύγουστος 1985: Η οικογένεια Μπάμπερ, με μοναδική εξαίρεση τον νεαρό γιο Τζέρεμι, δολοφονείται εν ψυχρώ στο απομονωμένο αγρόκτημά της στο Έσεξ της Αγγλίας. Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκινά και αποδεικνύεται πολύ πιο περίπλοκη από όσο φαίνεται.

Wentworth (Σάββατο 6/2, 18.00)
To αστυνομικό θρίλερ της Fremantle επιστρέφει κάθε Σάββατο, με back-2-back επεισόδια των σεζόν 4 – 7 στο COSMOTE SERIES MARATHON HD. Πρωταγωνίστρια της υπόθεσης, η Μπία Σμιθ, που έχει φυλακιστεί για την απόπειρα δολοφονίας του συζύγου της. Ενώ περιμένει τη δίκη της, η Μπία πρέπει να μάθει να συμμορφώνεται με τους κανόνες, άγραφους και μη, της φυλακής.

P-Valley (Παρασκευή 5/2, 21.00)
Οι προσωπικές ιστορίες των εργαζομένων σε ένα διαβόητο στριπ κλαμπ στο Δέλτα του Μισισιπή παρουσιάζονται σε πρώτο πλάνο. Πρωταγωνίστρια της σειράς, η Ότομ Νάιτ, μια μυστηριώδης καλλονή με σκοτεινό παρελθόν, που εμφανίζεται ξαφνικά στο στριπ κλαμπ 'Πινκ' αναζητώντας εργασία. Η σειρά έχει κάνει αίσθηση για την ιδιαίτερη αισθητική της, και θεωρείται φαβορί στην κατηγορία της, για υποψηφιότητα Χρυσής Σφαίρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης