Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Οικογένεια Νικόλα Σ. Λαιμού: Δωρεά υλικών και εξοπλισμού για την επιτάχυνση του προγράμματος εμβολιασμών

Οικογένεια Νικόλα Σ. Λαιμού: Δωρεά υλικών και εξοπλισμού για την επιτάχυνση του προγράμματος εμβολιασμών

Τα υλικά και ο εξοπλισμός θα μεταφερθούν άμεσα στα 1.018 εμβολιαστικά κέντρα σε όλη την ελληνική επικράτεια

Σε σημαντική δωρεά κρίσιμου εξοπλισμού για την επιτυχή έκβαση του εθνικού
προγράμματος εμβολιασμού για την αντιμετώπισης της πανδημίας της νόσου Covid-19 προχώρησε η οικογένεια Νικόλα Σ. Λαιμού, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021.
Συγκεκριμένα αναμένεται να διασφαλίσει εξειδικευμένο τεχνικό εξοπλισμό και υλικά προκριμένου να πραγματοποιηθούν οι εμβολιασμοί με τον ταχύτερο δυνατό ρυθμό στα 1.018 εμβολιαστικά κέντρα σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε επισημαίνονται τα εξής:

«Με συνέπεια στο υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και επιθυμώντας να συμβάλλει ενεργά στην προσπάθεια της Ελληνικής Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19, η Οικογένεια του Νικόλα Σ. Λαιμού προχώρησε σε μια σημαντική δωρεά εξειδικευμένου τεχνικού εξοπλισμού, προκειμένου να συνδράμει στην ασφαλή και
αποτελεσματική υλοποίηση του εθνικού προγράμματος εμβολιασμού που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Συγκεκριμένα, σε συνεννόηση με τη Γενική Γραμματεία Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας προκειμένου να καταγραφούν οι άμεσες ανάγκες σε προμήθεια εξοπλισμού και υλικών αναγκαίων για την άμεση και επιτυχή έναρξη του προγράμματος εμβολιασμού και να οριστούν οι σχετικές προδιαγραφές, η οικογένεια του Νικόλα Σ. Λαιμού προμηθεύτηκε και παρέδωσε για άμεση χρήση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας τους απαραίτητους αριθμούς κρίσιμων εφεδρικών συστημάτων ψύξης CO 2 , καταγραφέων θερμοκρασίας και ειδικών κιβωτίων isobox, που είναι απολύτως απαραίτητα για την ασφαλή αποθήκευση των εμβολίων στους ειδικούς καταψύκτες και τη μεταφορά τους στα 1.018 εμβολιαστικά κέντρα σε όλη την ελληνική επικράτεια.
Η Οικογένεια Νικόλα Σ. Λαιμού, με τη μακρά παράδοση και την ηγετική παρουσία της στον διεθνή χώρο της ποντοπόρου Ναυτιλίας, θα συνεχίσει να είναι παρούσα στο πεδίο της κοινωνικής ευθύνης αλλά και της έμπρακτης ανταπόκρισης σε έκτακτες καταστάσεις για την πατρίδα μας υποστηρίζοντας σθεναρά ότι όλοι μαζί και ενωμένοι θα τα καταφέρουμε», κατέληξε η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης