Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Ζώνη του Λυκόφωτος επιστρέφει αποκλειστικά στην Cosmote TV - Πρεμιέρα της νέας σεζόν με όλα τα επεισόδια back2back

Η Ζώνη του Λυκόφωτος επιστρέφει αποκλειστικά στην Cosmote TV - Πρεμιέρα της νέας σεζόν με όλα τα επεισόδια back2back
Tο «ανανεωμένο» The Twilight Zone επιστρέφει στην Cosmote TV με 2ο κύκλο επεισοδίων
Μυστήριο και ασυνήθιστες ιστορίες πρωταγωνιστούν στο πρόγραμμα της COSMOTE TV, καθώς το «ανανεωμένο» The Twilight Zone επιστρέφει με 2ο κύκλο επεισοδίων, τον οποίο οι τηλεθεατές θα απολαύσουν σε έναν τηλεοπτικό μαραθώνιο αμέσως μετά την πρεμιέρα της σειράς στις ΗΠΑ.
Επίσης, στα COSMOTE CINEMA κανάλια ξεχωρίζουν σε Α΄ τηλεοπτική προβολή διεθνή κινηματογραφικά blockbuster, όπως το υποψήφιο για OSCAR® Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους της Disney με all-star γυναικείο καστ (Αντζελίνα Τζολί, Μισέλ Φάιφερ, Ελ Φάνινγκ) και παραγωγές που αγαπήθηκαν από κοινό και κριτικούς.
Αμέσως μετά την πρεμιέρα τους, οι σειρές και οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες μέσα από τον δωρεάν, on demand κατάλογο της COSMOTE TV (υπηρεσία COSMOTE TV PLUS).
Το reboot της εμβληματικής σειράς επιστημονικής φαντασίας The Twilight Zone, που έκανε για πρώτη φορά πρεμιέρα στην Αμερική το 1959, επιστρέφει για 2η σεζόν με νέες ιστορίες, καστ και με τον βραβευμένο με OSCAR Τζόρνταν Πιλ (Get Out, BlacKkKlansman, Us) ξανά στο τιμόνι της παραγωγής και στον ρόλο του αφηγητή κάθε ιστορίας, ο οποίος καθιερώθηκε από τον δημιουργό της σειράς, Ροντ Σέρλινγκ.
Στον νέο κύκλο επεισοδίων συμμετέχει ένα πολυπληθές καστ δημοφιλών ηθοποιών, όπως οι Τόφερ Γκρέις (Spider-man 3), Τζένα Έλφμαν (Fear the Walking Dead), Μπίλι Πόρτερ (Pose), Τζόελ ΜακΧέιλ (Community), Μορίνα Μπάκαριν (Homeland) και Κρίστοφερ Μελόνι (Happy!).
Τα νέα επεισόδια θα προβληθούν back2back στο COSMOTE Series Marathon HD αμέσως μετά την πρεμιέρα στις ΗΠΑ (Παρασκευή 26/6, 18.00).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης