Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

COSMOTE HISTORY HD: Ο πολυβραβευμένος φωτογράφος Γιάννης Κόντος στο νέο επεισόδιο της σειράς «Οι κυνηγοί της αιωνιότητας»

tags :
COSMOTE HISTORY HD: Ο πολυβραβευμένος φωτογράφος Γιάννης Κόντος στο νέο επεισόδιο της σειράς «Οι κυνηγοί της αιωνιότητας»
Αφιερωμένη στην ευδαιμονία η «Φιλοσοφία στην πράξη» αυτή την εβδομάδα - Μηνιαίο αφιέρωμα στους θησαυρούς του ελληνικού βυθού
Τη ζωή και το έργο του πολυβραβευμένου -με περισσότερες από 20 διεθνείς διακρίσεις- Έλληνα φωτογράφου Γιάννη Κόντου ξεδιπλώνει το νέο επεισόδιο της σειράς «Οι κυνηγοί της αιωνιότητας» σε παραγωγή COSMOTE TV.
Έχοντας ταξιδέψει σε περισσότερες από 45 χώρες, καλύπτοντας μερικά από τα σημαντικότερα γεγονότα του πλανήτη, όπως τους πολέμους στο Ιράκ, το Αφγανιστάν και το Κόσοβο, την ανατροπή του πολιτικού σκηνικού στην πρώην Γιουγκοσλαβία το 2000, το μεταναστευτικό πρόβλημα στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, το έργο του Γιάννη Κόντου αποτυπώνει τις παγκόσμιες εξελίξεις στις πιο κρίσιμες εστίες του κόσμου. Το νέο επεισόδιο θα προβληθεί την Τρίτη 9/6 στις 21.00, στο COSMOTE HISTORY HD.
Η νέα σειρά της COSMOTE TV «Οι κυνηγοί της αιωνιότητας» είναι αφιερωμένη στην πορεία και το έργο διακεκριμένων Ελλήνων φωτογράφων, που έχουν απαθανατίσει με τον φακό τους ιστορικά γεγονότα και στιγμιότυπα της καθημερινής ζωής και της φύσης, στην Ελλάδα και τον κόσμο.
Image

Αφιερωμένη στην ευδαιμονία η «Φιλοσοφία στην πράξη» αυτή την εβδομάδα & μηνιαίο αφιέρωμα στους θησαυρούς του ελληνικού βυθού

Με ένα επεισόδιο αφιερωμένο στην ευδαιμονία και στους τρόπους με τους οποίους ο άνθρωπος προσπαθεί διαχρονικά να την προσεγγίσει, συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα η εκπομπή λόγου «Φιλοσοφία στην πράξη» σε παραγωγή COSMOTE TV. Με αφετηρία τη θεωρία του Αριστοτέλη «περί ευδαιμονίας», οι καλεσμένοι της εκπομπής Γιώργος Καραμανώλης, Αναπληρωτής Καθηγητής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης, Στέλιος Βιρβιδάκης, Καθηγητής Φιλοσοφίας στο ΕΚΠΑ και Ιωάννα Πατσιώτη, Καθηγήτρια Φιλοσοφίας του Τμήματος Ιστορίας, Φιλοσοφίας και Αρχαίου Κόσμου στο Deree-Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος αναλύουν τις συμπεριφορές και τις συνήθειες των ανθρώπων στην πορεία αναζήτησης της ευτυχίας, ενώ θέτουν στο επίκεντρο και το μείζον θέμα της σχέσης μεταξύ εργασίας και ευτυχίας (Παρασκευή 5/6, 22.00, COSMOTE HISTORY HD).
Από το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του COSMOTE HISTORY HD ξεχωρίζει και η προβολή του τρίτου επεισοδίου της σειράς «Ο κόσμος των Ελλήνων» σε παραγωγή COSMOTE TV. Μέσα από ένα ταξίδι στην Κόρινθο του 8ου αιώνα π.Χ., το επεισόδιο με τίτλο «Magna Graecia 2: Κόρινθος-Συρακούσες» παρουσιάζει την τεράστια ανάπτυξη της περιοχής, η οποία έδωσε τη δυνατότητα στους Κορίνθιους, να ιδρύσουν τις δικές τους αποικίες, με πιο γνωστή από αυτές τις Συρακούσες στη Σικελία (Δευτέρα 8/6, 22.00).
Την Κυριακή 7 Ιουνίου ξεκινάει το μηνιαίο αφιέρωμα του COSMOTE HISTORY HD «Θησαυροί του βυθού» στο πλαίσιο του οποίου θα προβάλλονται κάθε Κυριακή ντοκιμαντέρ με θέμα τον αρχαιολογικό πλούτο που κρύβει ο βυθός της θάλασσας. Ειδικότερα, την Κυριακή 7/6 στις 21.00 οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ του Δημήτρη Αναγνωστόπουλου «Υποβρύχια Αρχαιολογία: Κατάδυση στην Ιστορία», το οποίο παρουσιάζει τον αμύθητο αρχαιολογικό πλούτο των ελληνικών θαλασσών. Την ίδια μέρα στις 21.45 θα μεταδοθεί το γαλλικής παραγωγής ντοκιμαντέρ «Βρεταννικός: Ένα ιστορικό ναυάγιο» για την ιστορία του μεγαλύτερου ναυαγίου της Μεσογείου που σχεδόν ακέραιο «στολίζει» ακόμη το Αιγαίο.
Τα επεισόδια όλων των σειρών είναι διαθέσιμα, μετά την προβολή τους, για δωρεάν on demand θέαση, στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.
Image

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης