Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Cosmote History: Η ερωτική ιστορία της Μαντούς Μαυρογένους και του Δημήτρη Υψηλάντη στα «Ζευγάρια που έγραψαν ιστορία»

Cosmote History: Η ερωτική ιστορία της Μαντούς Μαυρογένους και του Δημήτρη Υψηλάντη στα «Ζευγάρια που έγραψαν ιστορία»
Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, οι τηλεθεατές θα μάθουν πώς η Μαντώ Μαυρογένους «έσπασε», για χάρη του Δημήτρη Υψηλάντη, κάθε ταμπού της εποχής, αρνούμενη να τον παντρευτεί πριν την απελευθέρωση της Ελλάδας
Με την ερωτική ιστορία των μεγάλων αγωνιστών της επανάστασης του 1821, Μαντώς Μαυρογένους και Δημήτρη Υψηλάντη, ολοκληρώνεται την Παρασκευή 10/4 (22.00) στο COSMOTE HISTORY HD η σειρά ντοκιμαντέρ «Ζευγάρια που έγραψαν ιστορία», σε παραγωγή COSMOTE TV.
Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, οι τηλεθεατές θα μάθουν πώς η Μαντώ Μαυρογένους «έσπασε», για χάρη του Δημήτρη Υψηλάντη, κάθε ταμπού της εποχής, αρνούμενη να τον παντρευτεί πριν την απελευθέρωση της Ελλάδας και προσφέροντας την τεράστια προίκα της για τον Αγώνα.
Σε Α’ τηλεοπτική προβολή, αποκλειστικά στο COSMOTE HISTORY HD, έρχεται την Παρασκευή 10 Απριλίου το ντοκιμαντέρ «ΕΥΡΗΚΑ! Επιστήμη, τέχνη και τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων» σε σκηνοθεσία Νικήτα Μήκα και σε αφήγηση του Ομότιμου Καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Θεοδόση Τάσιου.
Το ντοκιμαντέρ, που αποτελεί μία συμπαραγωγή της COSMOTE TV και του Μουσείου Ηρακλειδών, μάς ξεναγεί στην μεγάλη έκθεση αρχαίας ελληνικής τεχνολογίας με τον τίτλο “EUREKA”, που το 2017 παρουσιάστηκε στην Κίνα (19.45, COSMOTE HISTORY HD).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης