Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ «φέρνει» την ορμή του νερού στη HORECA

tags :
Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ «φέρνει» την ορμή του νερού στη HORECA
To κοινό της έκθεσης, θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει cocktails με βάση τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά Βίκος
Με την ορμή του νερού, η εταιρεία ΒΙΚΟΣ προχωρά πάντα bμπροστά, οδηγώντας τις εξελίξεις και τις τάσεις στον τομέα της εμφιάλωσης και των αναψυκτικών.
Έτσι, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία-ηγέτης στο χώρο του εμφιαλωμένου νερού, πρωταγωνιστεί και στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών HORECA.
Με πλήρη παρουσία της γκάμας των προϊόντων της, η εταιρεία ΒΙΚΟΣ προσφέρει στιγμές απόλαυσης και αναζωογόνησης στο νέο περίπτερό της, στο Hall 1 C22, παρουσιάζοντας τη μοναδικότητα και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΒΙΚΟΣ καθώς και των Φυσικών Μεταλλικών Αναψυκτικών.
Από τις 7 έως και τις 10 Φεβρουαρίου, στο METROPOLITAN EXPO, χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά το νέο όραμα και την «ψυχή» του δυναμικού brand Βίκος, ενώ παράλληλα θα απολαύσουν τα προϊόντα του, που ξεχωρίζουν για τη γεύση και την πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία σύστασή τους.
To κοινό της έκθεσης, θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει cocktails με βάση τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά Βίκος, ενώ το περίπτερο της ΒΙΚΟΣ θα μεταμορφωθεί σε Silent Disco με καλεσμένους τους Νίκο Ράπτη και Φάνη Λαμπρόπουλο, τους Yucatan και αρκετούς ακόμα συντελεστές που υπόσχονται να δημιουργήσουν μια αξέχαστη εμπειρία για όλους!
Για 4 ημέρες η εταιρεία ΒΙΚΟΣ, με την παρουσία της στο επίκεντρο της επιχειρηματικότητας, θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι προβολής της σύγχρονης ελληνικής φιλοξενίας και εστίασης!
Επισκεφτείτε την 15 η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών HORECA και ανακαλύψτε την ορμή του νερού ΒΙΚΟΣ.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης