Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

«Τα σύνορα της Ελλάδας» παρουσιάζουν την ενσωμάτωση των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου στα ελληνικά σύνορα

tags :
«Τα σύνορα της Ελλάδας» παρουσιάζουν την ενσωμάτωση των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου στα ελληνικά σύνορα
Στο επεισόδιο, το οποίο θα προβληθεί στο COSMOTE HISTORY HD την Τρίτη 18/6, στις 21.00, αναλύεται ο τρόπος με τον οποίο η Ελλάδα κατάφερε να πάρει την συγκατάθεση των Δυνάμεων και να ενσωματώσει με τη Συνθήκη της Λωζάνης, τα νησιά στα σύνορά της
Το χρονικό της ένταξης των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου στο ελληνικό κράτος το 1923 παρουσιάζει το νέο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Τα σύνορα της Ελλάδας», σε παραγωγή COSMOTE TV.
Στο επεισόδιο, το οποίο θα προβληθεί στο COSMOTE HISTORY HD την Τρίτη 18/6, στις 21.00, αναλύεται ο τρόπος με τον οποίο η Ελλάδα, μετά από μεγάλη διπλωματική μάχη του Ελευθέριου Βενιζέλου, κατάφερε να πάρει την συγκατάθεση των Δυνάμεων και να ενσωματώσει με τη Συνθήκη της Λωζάνης, τα νησιά στα σύνορά της.
Με πυρήνα το νέο κύμα ελληνικής επιχειρηματικότητας, η σειρά ντοκιμαντέρ «Start-up Ελλάδα», σε παραγωγή COSMOTE TV επανέρχεται με νέες ιστορίες ανθρώπων που τόλμησαν και υλοποίησαν καινοτόμες ιδέες.
Στο νέο επεισόδιο της σειράς, την Κυριακή 16/6, στις 20.15 στο COSMOTE HISTORY HD, παρουσιάζεται ο τρόπος με τον οποίο, οι νέοι μπορούν να χρηματοδοτήσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες στην Ελλάδα, η επεξεργασία των φύλλων φραγκοσυκιάς από μία μεσσηνιακή επιχείρηση, καθώς και η μετατροπή μιας ρετσίνας σε καλοκαιρινό κοκτέιλ.
Επιπλέον, τη σημασία, την ιστορία και την ορθή χρήση των φράσεων «Κλεινόν άστυ» και «Γλώσσα λανθάνουσα» αναλύουν άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών στα δύο νέα επεισόδια της σειράς παραγωγής COSMOTE TV «Φράσεις με ιστορία», που θα προβληθούν στο COSMOTE HISTORY HD το Σάββατο 15/6 και την Κυριακή 16/6 στις 20.50, αντίστοιχα.
Στο πρόγραμμα του COSMOTE HISTORY HD ξεχωρίζει, επίσης, το ντοκιμαντέρ «Εξιχνίαση μυστηρίων: Η χαμένη πόλη της Ατλαντίδος», το οποίο προβάλλεται στο πλαίσιο του μηνιαίου αφιερώματος του καναλιού στην χαμένη Ατλαντίδα.
Με πρόσβαση σε εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, μια ομάδα ειδικών επιχειρεί να λύσει το μυστήριο της χαμένης πόλης που «άνθισε» πριν από 12.000 χρόνια (Κυριακή 16/6, στις 21.00).
Με ένα «ταξίδι» στον χρόνο, το νέο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ, σε συμπαραγωγή COSMOTE TV, «Σύγχρονοι Άγιοι», μας παρουσιάζει τον τρόπο που έζησε η πρώτη άγια μορφή των σύγχρονων καιρών, ο Άγιος Νεκτάριος.
Το επεισόδιο της σειράς, η οποία είναι αφιερωμένη στις ζωές Αγίων του 20ου αιώνα, θα προβληθεί στο COSMOTE HISTORY HD την Δευτέρα 17/6, στις 22.00.
Τέλος, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα «συνοδεύσουν» τη διάσημη σεφ Νταϊάν Κόχυλα στους επόμενους προορισμούς της ανά την Ελλάδα, όπου θα αναζητήσει και θα ανακαλύψει νέες γεύσεις.
Η σειρά «Τραπέζι ελληνικό! Με την Νταϊάν Κόχυλα» προβάλλεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 18.00, στο πλαίσιο της ζώνης του COSMOTE HISTORY HD «Κουζίνα ελληνική».
Τα επεισόδια όλων των σειρών είναι διαθέσιμα μετά την προβολή τους on demand στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης