Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η LG υποδέχεται την Άνοιξη με την πρωτοποριακή τεχνολογία TrueSteam

tags :
Η LG υποδέχεται την Άνοιξη με την πρωτοποριακή τεχνολογία TrueSteam
Η τεχνολογία True Steam χρησιμοποιεί τη δύναμη του ατμού για να εισχωρεί απαλά αλλά ισχυρά σε υφάσματα προσφέροντας βαθύ καθαρισμό με μείωση αλλεργιογόνων ουσιών κατά 99.9%
Με την άφιξη της Άνοιξης και των σχετικών αλλεργιών που τη «συνοδεύουν», τα πλυντήρια και πλυντήρια – στεγνωτήρια ρούχων της LG Electronics (LG) με την καινοτόμα τεχνολογία TrueSteam™ και τις λειτουργίες χρήσης ατμού Steam Refresh, Allergy Care και Steam Softener, αποτελούν την ιδανική επιλογή.
Η τεχνολογία TrueSteam™ η οποία διαπερνά τα υφάσματα με ατμό, σηματοδοτεί την έναρξη μιας εποχής, με την εξάλειψη του 99,9% των οικιακών αλλεργιογόνων, ακόμη και των υπολειμμάτων που αφήνουν τα νεκρά αλλεργιογόνα, καθώς και των οσμών. Παράλληλα, με τη λειτουργία Steam™ που διαθέτουν τα πλυντήρια της LG, τα ρούχα πλένονται σε θερμοκρασία 50-60℃ για 30 λεπτά, εξαλείφοντας αποτελεσματικά 50,9% περισσότερα αλλεργιογόνα σε σχέση με άλλα πλυντήρια.
Ως αποκλειστική τεχνολογία της LG για την υγιεινή φροντίδα των ρούχων και για την αντι-αλλεργιογόνα λειτουργία, η Steam™ έχει επίσης λάβει πιστοποίηση από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών (British Allergy Foundation).
Παράλληλα, η συγκεκριμένη τεχνολογία αποτελεί ιδανική λύση για τους καταναλωτές που ειδικά την περίοδο που διανύουμε, ανανεώνουν τα ρούχα στην ντουλάπα τους, αφήνοντας πίσω τα χειμωνιάτικα, καθώς μπορεί να διαχειριστεί άψογα τα ζεστά ρούχα, όπως τα πουλόβερ, τα κασκόλ, τα παλτό, χρησιμοποιώντας τον ατμό.
Ακόμη, με τη λειτουργία SteamSoftener™ που διαθέτει, διατηρεί ακόμη πιο απαλά τα ρούχα.
Τέλος, μέσω της τεχνολογίας TrueSteam™ καθίσταται δυνατός ο βαθύς καθαρισμός παιδικών και μωρουδιακών ρούχων, αφαιρώντας όλα τα είδη των λεκέδων και των αλλεργιογόνων, ενώ ο ατμός μεταχειρίζεται ειδικά τα υφάσματα και τα μαλακώνει χωρίς να βλάπτουν το δέρμα των μωρών.
Η LG φροντίζει να βελτιώνει την καθημερινότητα των χρηστών και να ανεβάζει τον πήχη πιο ψηλά στην καινοτομία της πλύσης, ώστε να απολαμβάνουν κάθε εποχή, χωρίς περιορισμούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης