Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Cosmote TV: Τριήμερο με συναρπαστικούς αγώνες μηχανοκίνητων ζωντανά & αποκλειστικά

tags :
Cosmote TV: Τριήμερο με συναρπαστικούς αγώνες μηχανοκίνητων ζωντανά & αποκλειστικά
Στα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV η προσοχή στρέφεται σε πρεμιέρες δημοφιλών ταινιών
Ποικιλία σε αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο υπάρχει και αυτή την εβδομάδα στα κανάλια της COSMOTE TV.
Από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ξεχωρίζουν οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές στο σιρκουί της Αυστρίας  στο πλαίσιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula1 (Παρασκευή 29/6, 11.50), καθώς και ο μεγάλος τελικός (Κυριακή 1/7, 15.45, COSMOTE SPORT 5HD), ενώ από το MotoGP οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές στο σιρκουί TT Assen Circuit της Ολλανδίας (Παρασκευή 29/6, 10.50), καθώς και τον τελικό της Κυριακής 1/7 (14.30, COSMOTE SPORT 7HD). Επίσης, τα αστέρια του Monster Energy NASCAR Cup Series επιστρέφουν την Κυριακή 1/7, στις 21.30 (COSMOTE SPORT 8HD).
Στα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV η προσοχή στρέφεται σε πρεμιέρες δημοφιλών ταινιών.
Στο COSMOTE CINEMA 1HD, έρχονται σε Α’ προβολή η δραματική κομεντί Σουζάνα με σκοτώνεις (You’re killing me Susana) με τον μοναδικό Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ στο ρόλο ενός ηθοποιού, ο οποίος όταν συνειδητοποιεί ότι τον εγκατέλειψε ξαφνικά η γυναίκα του ξεκινάει ταξίδι για να τη βρει και να την ξανακερδίσει (Πέμπτη 28/6, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres), αλλά και το ρομαντικό δράμα Πόρτο (Porto) (Τρίτη 3/7, 21.00), με μια από τις τελευταίες εμφανίσεις του αδικοχαμένου ηθοποιού Αντόν Γιέλτσιν. Επιπλέον, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της ταινίας φαντασίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ Ο Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας (The BFG), για τη φιλία που αναπτύσσεται μεταξύ ενός φιλικού γίγαντα κι ενός κοριτσιού (Κυριακή 1/7, 21.00, ζώνη Blockbuster), αλλά και αυτή της ταινίας δράσης Lowriders με επίκεντρο την ιστορία ενός street art καλλιτέχνη (Δευτέρα 2/7, 21.00, ζώνη Action). Παράλληλα, οι μικροί φίλοι θα απολαύσουν την υποψήφια για 2 OSCAR ταινία κινουμένων σχεδίων Βαϊάνα (Moana) (Σάββατο 30/6, 21.00, ζώνη Family).
Στο COSMOTE CINEMA 2HD, έρχεται σε Α’ Προβολή η ταινία Εγώ είμαι ο Μπόλτ (I am Bolt) για τη ζωή και καριέρα του επί 8 φορές χρυσού Ολυμπιονίκη, Usain Bolt με εικόνες από την προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο 2016 (Παρασκευή 29/6, 22.00, ζώνη Doc’ o clock).
Το Σάββατο 30/6, οι τηλεθεατές θα απολαύσουν την ταινία Ένας πύργος στην Ιταλία (A Castle in Italy), η οποία ξετυλίγει την ιστορία μίας αρχοντικής οικογένειας, που προκειμένου να αντιμετωπίσει τα οικονομικά της προβλήματα σκέφτεται να εκποιήσει την περιουσία της (22.00).
Στο κανάλι, ξεχωρίζει καιτο αφιέρωμα στον Κουέντιν Ταραντίνο, το οποίο ξεκινάει  την Τρίτη 3/7, στις 22.00  με την πρώτη ταινία του μεγάλου σκηνοθέτη, Reservoir Dogs.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών στο site της COSMOTE TV: https://www.cosmote.gr/cosmotetv

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης