Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η ΙΚΕΑ συμμετείχε στον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

tags :
Η ΙΚΕΑ συμμετείχε στον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»
Γιατί για τα παιδιά δεν πρέπει ποτέ να σταματάς να προσπαθείς
Πιστά στο ετήσιο ραντεβού τους, για 5η συνεχή χρονιά, τα μέλη της ΙΚΕΑ Running Team έδωσαν ραντεβού την Κυριακή 1η Απριλίου στη Θεσσαλονίκη και έτρεξαν για ένα πολύ καλό σκοπό, την ενίσχυση του Προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας της ΙΚΕΑ, «Σταθμοί Χαράς».
Ο Διεθνής Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» αποτελεί ένα μεγάλο αθλητικό αλλά και πολιτιστικό γεγονός, στο οποίο η ΙΚΕΑ, συμμετέχει ενεργά κάθε χρόνο από τη θέση του Χορηγού.
Φέτος, οι συμμετοχές με την IKEA Running Team ξεπέρασαν τις 1.000 και ανάμεσα σε αυτές ήταν οι Αποστόλης Τότσικας, Γιώργος Λέντζας, Ευαγγελία Τσιορλίδα, Θοδωρής Μαραντίνης, Μάνος Γαβράς, Ρούλα Ρέβη, Τόνια Σωτηροπούλου και ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Ζαρουχλιώτης.
Από το Σάββατο, λειτουργούσε το περίπτερο της ΙΚΕΑ στο Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου τα μέλη της ΙΚΕΑ Running Team επισκέπτονταν για να παραλάβουν τις συμμετοχές τους.
Εκεί, τους δόθηκε η ευκαιρία να κρατήσουν για πάντα ζωντανή τη στιγμή του Μαραθωνίου μέσα από τις φωτογραφίες που έβγαλαν στο καθιστικό της ΙΚΕΑ με τους δικούς τους ανθρώπους.
Οι μικροί μας φίλοι ανέπτυξαν τη δημιουργικότητά τους ζωγραφίζοντας σε έναν ειδικά διαμορφωμένο για εκείνους χώρο.
Για το 2018, η ΙΚΕΑ δεσμεύεται να συνεχίσει να δημιουργεί «Σταθμούς Χαράς», μία πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2013 και μέσω της οποίας στηρίζει και εξοπλίζει δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς της χώρας. Σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των σταθμών και τις αρμόδιες τοπικές αρχές, το 2018 θα διαμορφώσει και θα εξοπλίσει 10 δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.
Στην ΙΚΕΑ και στον Όμιλο FOURLIS πιστεύουμε ότι τα παιδιά είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στον κόσμο γι’ αυτό και δε θα σταματήσουμε ποτέ να προσπαθούμε, για να τους εξασφαλίσουμε μια καλύτερη καθημερινή ζωή.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης