Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Τα 45 χρόνια λειτουργίας της στην Ελλάδα «γιόρτασε» η Landis+Gyr

Τα 45 χρόνια λειτουργίας της στην Ελλάδα «γιόρτασε» η Landis+Gyr
Τη συμπλήρωση 45 χρόνων λειτουργίας της στην Ελλάδα «γιόρτασε» η Landis+Gyr
Τη συμπλήρωση 45 χρόνων λειτουργίας της παραγωγικής της μονάδας στην Ελλάδα γιόρτασε πρόσφατα η Landis+Gyr Ελλάς, με μία εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της στην Κόρινθο, με τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων της εταιρείας και με την παρουσία του προέδρου του ομίλου Landis+Gyr, Andreas Umbach.
Στην ομιλία του προς τους υπαλλήλους της Landis+Gyr στην Ελλάδα, ο κ. Umbach υπογράμμισε ότι η Landis+Gyr, παρά την οικονομική κρίση, παρέμεινε προσηλωμένη και υλοποίησε με επιτυχία το επενδυτικό πρόγραμμα του ομίλου στην Ελλάδα.
Κατά την εκδήλωση εορτασμού των 45 χρόνων της παρουσίας της Landis+Gyr στην Ελλάδα, έγινε αναφορά στην ολοκλήρωση του κύκλου ζωής του παραδοσιακού ηλεκτρομηχανικού μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας, στον οποίο στηρίχθηκε η έναρξη της επιτυχημένης πορείας της Landis+Gyr στην Ελλάδα το 1972, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο πρόγραμμα περαιτέρω επενδύσεων για την παραγωγή νέων έξυπνων ηλεκτρονικών μετρητών και τη συνεχή ανάπτυξη του εργοστασίου.
Σημειώνεται ότι η Landis+Gyr είναι μια παγκόσμια εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων διαχείρισης ενέργειας για τον τομέα των εταιρειών κοινής ωφέλειας, που δραστηριοποιείται με εγκαταστάσεις σε 31 χώρες σε πέντε ηπείρους.
Η Landis+Gyr A.E. με έδρα και εργοστάσιο στον Ισθμό Κορίνθου, ιδρύθηκε το 1970 και έχει ως αντικείμενο την ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας, συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων μετρητών.
Το εργοστάσιο της Landis+Gyr A.E. απασχολεί σήμερα περισσότερους από 500 εργαζόμενους, ενώ είναι διεθνώς αναγνωρισμένο ως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής μετρητών στον κόσμο, με τα προϊόντα του να εξάγονται σε 75 χώρες παγκοσμίως.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης