Basket Talk

Λίσα Μπάινγκτον: Η πρώτη play-by-play εκφωνήτρια αγώνων θα δουλεύει για τους Μιλγουόκι Μπακς!

Λίσα Μπάινγκτον: Η πρώτη play-by-play εκφωνήτρια αγώνων θα δουλεύει για τους Μιλγουόκι Μπακς!
Οι Μιλγουόκι Μπακς και η Λίσα Μπάινγκτον σπάνε τα στερεότυπα! 
Οι Μιλγουόκι Μπακς καταφέρουν να πρωταγωνιστούν με τις κινήσεις τους και εκτός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών. Οι πρωταθλητές του NBA, ανακοίνωσαν πως η Λίσα Μπάινγκτον θα είναι από εδώ και στο εξής η (πλήρους απασχόλησης) play-by-play εκφωνήτρια στις τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων τους στο Bally Sports Wisconsin. 

Η Λίσα θα γίνει έτσι η πρώτη γυναίκα που κατέχει τέτοια θέση σε οποιοδήποτε ομαδικό, αντρικό, επαγγελματικό πρωτάθλημα στις ΗΠΑ, δηλαδή στο ΝΒΑ, στο μπέιζμπολ (MLB), στο αμερικανικό ποδόσφαιρο (NFL) και στο χόκεϊ (ΝHL).

«Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένη που θα δουλέψω με έναν πρώτης γραμμής οργανισμό, μία πρωταθλήτρια ομάδα όπως οι Μπακς», δήλωσε η Μπάινγκτον μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης της.


Η δουλειά που θα αναλάβει όμως μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς τα παπούτσια που καλείται να γεμίσει είναι αρκετά μεγάλα. Για την ακρίβεια, η Μπάινγκτον θα αντικαταστήσει τον Τζιμ Πάσκε, που αποσύρθηκε πέρσι, έπειτα από 35 χρόνια που κατείχε την εν λόγω θέση (play-by-play εκφωνητής), αποτελώντας πλέον μια εμβληματική φιγούρα για τον οργανισμό των Μπακς. 

Ωστόσο, η Λίσα δεν είναι πρωτάρα στο χώρο. Το 2019 έκανε μεταδόσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο έγινε η πρώτη γυναίκα εκφωνήτρια στην March Madness του ανδρικού τουρνουά του NCAA.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης