Basket Talk

Οι πράσινες… παρέες του Πρίντεζη και τα συχαρίκια στον «Παπατζόν»!

Οι πράσινες… παρέες του Πρίντεζη και τα συχαρίκια στον «Παπατζόν»!
Γιώργος Πρίντεζης και Γιώργος Μπαρτζώκας εκπροσώπησαν τον Ολυμπιακό στην παρουσίαση του ΕΣΑΚΕ για τη νέα Basket League, με τον πρώτο να έχει και τις... πράσινες συνομιλίες του!
Σχετικά Άρθρα

Η επιστροφή του Ολυμπιακού σηματοδοτεί μία νέα εποχή και για το ίδιο το ελληνικό Πρωτάθλημα και όσοι εκπροσώπησαν την ομάδα στην παρουσίαση της Basket League από τον ΕΣΑΚΕ φρόντισαν να το επιβεβαιώσουν. Το παρόν έδωσαν οι Γιώργος Μπαρτζώκας, Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Λεπενιώτης

Σε… ρηχά νερά κινήθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού. Συναντήθηκε ξανά με παλιούς γνωστούς και είχε ολιγόλεπτες συνομιλίες με άλλους τεχνικούς. Κατά την αποχώρηση των συναδέλφων του που προηγήθηκαν στη συνέντευξη Τύπου, όπως του Γιάννη Καστρίτη και του Στέφανο Δέδα, έσπευσε να τους χαιρετήσει με μία θερμή χειραψία .  

Από την άλλη, ο Γιώργος Πρίντεζης με την είσοδό του στο κτίριο, άλλαξε πολλές φορές… παρέες, με τον πρώτο που ήρθε σε επαφή να είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Οι δύο αρχηγοί των «αιωνίων» και πρώην συμπαίκτες έμειναν μαζί για αρκετή ώρα στον χώρο αναμονής.  

Ενδιάμεσα, παρενέβη ο Βασίλης Μουράτος, αλλά και ο Γιάννης Αθηναίου. Ο τελευταίος, μάλιστα, κάθισε και δίπλα στον Πρίντεζη καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης, με τους δύο να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία.  

Μετά τη βράβευση για την καλύτερη πεντάδα του περσινού πρωταθλήματος, ο Γιώργος Παπαγιάννης πέρασε μπροστά από τον Πρίντεζη, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να κάνει κίνηση να τον συγχαρεί, με τους δύο τους να μοιράζονται ευχές για τη συνέχεια.    

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης