Basket Talk

Ουσμάν Γκαρούμπα: «Μόνο για τη Ρεάλ θα επιστρέψω»

Ουσμάν Γκαρούμπα: «Μόνο για τη Ρεάλ θα επιστρέψω»
Ο Ουσμάν Γκαρούμπα αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και μετέβη από την Ευρωλίγκα στον ΝΒΑ και θέλει να… μείνει για πολύ καιρό.

Ο Ουσμάν Γκαρούμπα επιλέχθηκε από τους Χιούστον Ρόκετς στο Νο.23 του draft 2021 και μετά από συνεννόηση με τους Μαδριλένους, οι οποίοι θα εισπράξουν 3 εκατ. ευρώ, ετοιμάζεται να μεταβεί στην μεγαλύτερη μπασκετική λίγκα του πλανήτη και να γίνει κάτοικος Χιούστον.

Σε δηλώσεις του στη «Diario AS» μίλησε τόσο για τη… βασίλισσα όσο και για τους στόχους του.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Ισπανός ανέφερε:

«Είναι μια περίπλοκη ερώτηση. Ο στόχος μου είναι να έχω την μεγαλύτερη καριέρα που μπορώ στο ΝΒΑ. Αν επιστρέψω στην Ευρώπη, θα έρθω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω κάπου αλλού. Είναι η ομάδα που βρέθηκα όλη μου την ζωή και μου έδωσε τα πάντα. Αν επέστρεφα, λοιπόν, σίγουρα θα ήταν για λογαριασμό της Ρεάλ», ενώ προσέθεσε για τη συνεργασία του με τον Πάμπλο Λάσο:

«Ο Πάμπλο είναι σπουδαίος προπονητής. Με βοήθησε περισσότερο από όσο ξέρει ο κόσμος. Είμαι χαρούμενος που βρεθήκαμε στα ίδια αποδυτήρια. Την πρώτη μου σεζόν στη Ρεάλ έφερνε τον γιο του στις προπονήσεις τα απογεύματα και όταν τον άφηνε, πηγαίναμε μαζί για σουτ. Πάντα μου έλεγε να κάνουμε μαζί ατομικές προπονήσεις. Ήθελε το καλύτερο για εμένα και θα είμαι ευγνώμων για όσα μου έδωσε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης