Basket Talk

Ο Κοκόσκοφ θύμωσε με τους πανηγυρισμούς των Ιταλών και δεν χαιρέτησε τον Σακέτι! (video)

Ο Κοκόσκοφ θύμωσε με τους πανηγυρισμούς των Ιταλών και δεν χαιρέτησε τον Σακέτι! (video)

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του από την εξέλιξη του αγώνα της Σερβίας με την Ιταλία και αποφάσισε να μην χαιρετήσει τον Ρομέο Σακέτι, ενώ στη συνέντευξη τύπου πέταξε την... σπόντα του.

Σχετικά Άρθρα

Η Σερβία έπεσε.. θύμα έκπληξης μέσα στο Βελιγράδι από την Ιταλία και η ομάδα του Ρομέο Σακέτι με το άκουσμα της τελευταίας κόρνας έστησε το δικό τους... πάρτι μέσα στο γήπεδο. Αγκαλιές, φωνές, μπουκάλια με νερό και οι πανηγυρισοί μόλις είχαν ξεκινήσει, όμως φάνηκε ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ, να ενοχλείται από την συμπεριφορά των Ιταλών και απέφυγε να ακολουθήσει το τυπικό σκέλος της χειραψίας στο τέλος.

 

Αυτό όπως ήταν λογικό θύμωσε εκείνη την στιγμή τον Oμοσπονδιακό τεχνικό των Ιταλών, όμως δεν ήταν αρκετό να του χαλάσει την... όρεξη για να ευχαριστηθεί την στιγμή με τους παίκτες του.

 

 

 

 

Πάντως ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ συνέχισε αυτή την μικρή... βεντέτα και στην συνέντευξη τύπου, κάνοντας αναφορά στους ξέφρενους πανηγυρισμούς των Ιταλών, σχολιάζοντας ότι θα μπορούσαν να είναι πιο ψύχραιμοι και «ποιοτικοί».

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης