Basket Talk

Σατοράνσκι: «Το μεγαλύτερο όνειρό μου να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Σατοράνσκι: «Το μεγαλύτερο όνειρό μου να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Η Τσεχία έφτασε μέχρι το τέλος της διαδρομής στο Προολυμπιακό τουρνουά της Βικτόρια και ο Τόμας Σατοράνσκι χαρακτήρισε την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες μεγαλύτερο όνειρο και από αυτό του ΝΒΑ.

Σχετικά Άρθρα
Ο διεθνής Τσέχος παίκτης έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να προκριθεί η ομάδα του Ρονέν Γκίνζμπουργκ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στο τουρνουά.

Μετά το τέλος του αγώνα έδειξε έντονα τα συναισθήματά του για τον μεγάλο... άθλο των Τσέχων, ενώ χαρακτήρισε την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες εκπροσωπόντας την πατρίδα του μεγαλύτερο όνειρό από αυτό του ΝΒΑ.

«Ήρθαμε για να προκριθούμε στο Τόκιο και τα καταφέραμε. Είναι φανταστικό. Για μένα ήταν το όνειρό μου, μεγαλύτερο και από το να παίξω στο ΝΒΑ. Είναι μεγάλη υπόθεση να πας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να εκπροσωπείς τη χώρα σου.Είμαι περήφανος για ό,τι καταφέραμε. Ο Βέσελι έβγαλε τόση ενέργεια, μας ενέπνευσε και παρέσυρε όλη την ομάδα. Γινόμασταν καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι. Δεν αρχίσαμε καλά το τουρνουά, επειδή είχαμε ελάχιστη προετοιμασία. Όμως έχουμε χημεία γιατί παίζουμε μαζί για πολλά χρόνια. Ήμασταν τυχεροί στα ματς με την Ουρουγουάη και τον Καναδά, αλλά η τύχη πολλές φορές πάει στην ομάδα που το θέλει περισσότερο. Σήμερα είχαμε τον έλεγχο από την αρχή. Σεβόμαστε την Ελλάδα, αλλά κάναμε καταπληκτικό παιχνίδι και κερδίσαμε».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης