Τελευταία Νέα
Bank Insider

UniCredit: Απλά συστήνει πώληση σε όλες τις ελληνικές τράπεζες ανεξαιρέτως - Cheuvreux: Αμειώτες οι προκλήσεις για τις τράπεζες

UniCredit: Απλά συστήνει πώληση σε όλες τις ελληνικές τράπεζες ανεξαιρέτως - Cheuvreux: Αμειώτες οι προκλήσεις για τις τράπεζες
(upd)Πώληση των μετοχών των ελληνικών τραπεζών συστήνει η UniCredit ενόψει των αποτελεσμάτων εξαμήνου, καθώς θεωρεί ότι ακόμη δεν έχει γίνει ξεκάθαρο το τι θα συμβεί με τη συμμετοχή του κλάδου στην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.
Οι απομειώσεις που αναμένεται να ανακοινωθούν εκτιμάται ότι θα επηρεάσουν σημαντικά την κερδοφορία των τραπεζών.
Αναφορικά με τις τιμές στόχους, η ιταλική τράπεζα δίνει 4 ευρώ για την Εθνική, στα 2,60 ευρώ για την Alpha Bank, στα 2,15 ευρώ για την Eurobank, και στα 0,80 ευρώ για την Πειραιώς.
Την ίδια ώρα, σε νέα έκθεσή της η Cheuvreux προβλέπει ότι οι προκλήσεις για τις ελληνικές τράπεζες θα διατηρηθούν για το υπόλοιπο του έτους, στο πλαίσιο των δυσμενών συνθηκών που σημειώνονται σε μακροοικονομικό επίπεδο.
Αναφερόμενη στην επικείμενη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των ελληνικών τραπεζών η Cheuvreux επισημαίνει ότι η προσοχή θα στραφεί χωρίς αμφιβολία στις ζημιές που θα καταγράψουν από τη συμμετοχή τους στο rollover του ελληνικού χρέους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης