Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Thanos Hotels & Resorts: Αναπτυξιακά σχέδια με βλέψεις την Αθήνα, εξετάζει συνεργασίες με ξένες μπράντες

Thanos Hotels & Resorts: Αναπτυξιακά σχέδια με βλέψεις την Αθήνα, εξετάζει συνεργασίες με ξένες μπράντες
H Thanos Hotels & Resorts ανοίγει δεύτερο ξενοδοχείο υπό την μπράντα Amyth ενώ επεκτείνεται σύντομα στη Λευκωσία με νέο boutique hotel.
Νέα αναπτυξιακά σχέδια στην αγορά του τουρισμού στην Αθήνα, Αττική, την Ελλάδα και την Κύπρο που συνηγορούν σε διμερείς συνεργασίες με ξένες μεγάλες μπράντες ξενοδοχείων επιδιώκει να πετύχει η Thanos Hotels & Resorts μέσω της εταιρείας διαχείρισης Thanos Hotel Management, έχοντας στο χαρτοφυλάκιο της ήδη την συνεργασία με τα Marriott.
Απουσία ανταγωνισμού των βραχυχρόνιων μισθώσεων και σε καλά ρυθμισμένο εργασιακό περιβάλλον, σχετικά με την είσοδο ανθρωπίνου δυναμικού από τρίτες χώρες υπό την αίρεση ότι δεν θα είναι ανειδίκευτο , σύμφωνα με τρεις ερωτήσεις που έθεσε το ΒΝ στην διοίκηση της εταιρείας, η Thanos Hotels & Resorts ανοίγει δεύτερο ξενοδοχείο υπό την μπράντα Amyth –ξενοδοχεία μικρής κλίμακας- στο Super Paradise στην Μύκονο, ενώ επεκτείνεται σύντομα στην Λευκωσία με νέο boutique hotel.
Την ίδια στιγμή καθώς εκκολάπτονται οι επενδυτικές ευκαιρίες εξετάζει την επέκταση της στην αγορά της Αθήνας με στόχο τα Νότια Προάστια προσδοκώντας υψηλές αποδόσεις.

Ανθρώπινο δυναμικό από 47 χώρες, το χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων

Στόχος των ξενοδοχείων στα οποία εργάζονται 1000 άτομα, εκπροσωπώντας 47 χώρες σύμφωνα με τις δηλώσεις του CEOτου της εταιρείας Θάνου Μιχαηλίδη να προσφέρει μια διαφορετική επιλογή στους τουρίστες.
Η Thanos Hotels & Resorts (Almyra, Annabelle, Anassa ) με παρουσία στην αγορά 50 χρόνια στο χαρτοφυλάκιο της διαθέσει σήμερα συνολικά οκτώ τω αριθμώ ξενοδοχεία. Έξι στην Κύπρο και πλέον 2 στην Μύκονο. Το 2026 θα επαναλειτουργήσει το ιστορικό Βερεγγάρια (1932) του οποίου η διαχείριση έχει περάσει στην Thanos Hotels.

Σε τρεις άξονες ο Ομιλος Μιχαηλίδη

Η αξία των υπό διαχείριση ακινήτων διαμορφώνεται στα 300 εκατομμύρια.
Ο κύκλος εργασιών των ξενοδοχείων στα 61 εκατομμύρια ευρώ με μέσο περιθώριο κέρδους 23%. O Ομιλος εκτός από τον άξονα των ξενοδοχείων έχει και άλλους δύο άξονες.
Όπως προαναφέρθηκε τον άξονα Hotel Management που λειτουργεί συμβουλευτικά και τον άξονα Kult Retail που εντάσσεται στον κλάδο της λιανικής αντιπροσωπεύοντας πάνω από 80 μπράντες στηρίζοντας σημαντικά τους Κύπριος και Ελληνες σχεδιαστές.
Οι κρατήσεις στο ξενοδοχείο πραγματοποιούνται κατά το 50% και άνω κατευθείαν και το υπόλοιπο ποσοστό μέσω των tour operators. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 30% της ηλεκτρικής ενέργειας των ξενοδοχείων στην Κύπρο παράγεται από ηλιακά φωτοβολταϊκά.

Ελενα Ερμείδου
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης