Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Ρεκόρ επιστροφής ασφαλίστρων για τον «Ασφαλιστικό Γονέα» από την Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη

Ρεκόρ επιστροφής ασφαλίστρων για τον «Ασφαλιστικό Γονέα» από την Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη
Tο πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας παρέχεται δωρεάν και αποκλειστικά από την Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη
Με ποσό 1.500.000 ευρώ, για το 2023, επιβράβευσε η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη τους κατόχους του προγράμματος «Ασφαλιστικός Γονέας».
Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, πρόκειται για ποσό-ρεκόρ, που αφορά σε επιστροφή ασφαλίστρων την οποία οι κάτοχοι του προγράμματος εξασφαλίζουν, πραγματοποιώντας απλά τις καθημερινές τους αγορές στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας παρέχεται δωρεάν και αποκλειστικά από την Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη, η οποία έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων που διευρύνεται συνεχώς και διαθέτει πάνω από 2.000 σημεία εξυπηρέτησης. Ενδεικτικά, στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι εταιρίες Σκλαβενίτης, Μασούτης, EKO, BP, Revoil, Avis, Vodafone, Πλαίσιο, Market In, Notos, Sephora, BSB, Lynne, Μουστάκας, ΗΡΩΝ, 2happy.gr κά, στις οποίες οι κάτοχοι του προγράμματος, ανάλογα με τις καθημερινές τους αγορές, διαμορφώνουν:
  • Τα ασφάλιστρα που καταβάλλουν σε οποιοδήποτε υπάρχον ή μελλοντικό ασφαλιστήριο συμβόλαιό τους στην Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη
  • Τις δωρεάν αγορές που παρέχονται στην οικογένειά τους, σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης ή απώλεια ζωής από ατύχημα μέχρι και για 12 μήνες.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης