Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Παραιτήθηκε ο διοικητής του ΕΦΚΑ, Παναγιώτης Δουφεξής

Παραιτήθηκε ο διοικητής του ΕΦΚΑ, Παναγιώτης Δουφεξής
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, νέος επικεφαλής στον e-ΕΦΚΑ, αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα Α’ υποδιοικητής Αλέξανδρος Βαρβέρης...
Την παραίτησή του φέρεται να υπέβαλλε χθες ο διοικητής του ΕΦΚΑ Παναγιώτης Δουφεξής, ο οποίος αναμένεται να μετακινηθεί σε άλλη θέση, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τις αλλαγές στις διοικήσεις οργανισμών.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, νέος επικεφαλής στον e-ΕΦΚΑ, αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα Α’ υποδιοικητής Αλέξανδρος Βαρβέρης.
Αν και επίσημα, ούτε διαψεύδεται αλλά και ούτε επιβεβαιώνεται η παραίτηση Δουφεξή από καμία πηγή τόσο στον ΕΦΚΑ, όσο και στο αρμόδιο υπουργείο Εργασίας, εκτιμάται ότι η παραίτησή του σχετίζεται με την καλή σχέση που είχε (είχε διατελέσει διευθυντής στο πολιτικό του γραφείο) με τον σημερινό υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, στο υπουργείο του οποίου φέρεται να μετακινείται.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ΒΝ, υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια από τη σημερινή ηγεσία του υπουργείου για εκατοντάδες συντάξεις που έχουν εκδοθεί με λάθη, τα οποία κατά καιρούς επισήμαναν στον Αδωνη Γεωργιάδη διάφοροι παράγοντες που εμπλέκονται με το ασφαλιστικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης