Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Η ERGO Ασφαλιστική ενισχύει την παρουσία της και στις Ομαδικές Ασφαλίσεις Ζωής & Υγείας

Η ERGO Ασφαλιστική ενισχύει την παρουσία της και στις Ομαδικές Ασφαλίσεις Ζωής & Υγείας
Μετά τη διάθεση της νέας γενιάς Unit Linked ERGO My Fund, η ERGO Ασφαλιστική εμπλουτίζει τη γκάμα των προϊόντων της με τη δημιουργία ενός νέου προϊόντος Ομαδικών Ασφαλίσεων, το ERGO My People
Στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την ενίσχυση της παρουσίας της στις Ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας με καινοτόμα προϊόντα και ασφαλιστικές λύσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών ιδιωτών και επιχειρήσεων, η ERGO Ασφαλιστική ενδυναμώνει περαιτέρω την ομάδα της με την ένταξη του κ. Μάκη Καραμπόλη στο στελεχιακό δυναμικό της και τη διάθεση του νέου προϊόντος ERGO My People.
Ο κ. Μάκης Καραμπόλης εντάσσεται στο ανθρώπινο δυναμικό της ERGO ως Διευθυντής Ανάπτυξης Εργασιών Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας. Είναι απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Αθηνών και κάτοχος ΜΒΑ από το Henley College (ΕΕΔΕ) με πολυετή προϋπηρεσία σε πολυεθνικές εταιρείες του κλάδου.
Ο κ. Δημήτρης Σπανός, Διευθυντής Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ζωής & Υγείας της ERGO Ασφαλιστική καλωσόρισε τον κ. Μάκη Καραμπόλη σημειώνοντας ότι «η ένταξή του στο στελεχιακό δυναμικό της εταιρείας μας αποτελεί άλλη μια έμπρακτη απόδειξη της στρατηγικής μας απόφασης για δυναμική επέκτασή μας και στις Ασφαλίσεις Ζωής & Υγείας. Οι Ομαδικές Ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας αποτελούν έναν σημαντικά ανερχόμενο κλάδο ασφαλιστικής δραστηριότητας και η επικέντρωση των ενεργειών μας σε αυτόν τον τομέα, φιλοδοξούμε να αποτελέσει σημαντικό μοχλό ανάπτυξης των εργασιών της εταιρείας μας».
Παράλληλα, μετά τη διάθεση της νέας γενιάς Unit Linked ERGO My Fund, η ERGO Ασφαλιστική εμπλουτίζει τη γκάμα των προϊόντων της με τη δημιουργία ενός νέου προϊόντος Ομαδικών Ασφαλίσεων, το ERGO My People.
Το προϊόν απευθύνεται κυρίως σε πρωτοασφαλιζόμενες επιχειρήσεις, που απασχολούν από 8 έως και 30 εργαζόμενους και παρέχει τη δυνατότητα ασφάλισης και των εξαρτώμενων μελών τους.
Το ERGO My People μπορεί να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για τις επιχειρήσεις και τη φροντίδα του σημαντικότερου κεφαλαίου τους, αυτού των εργαζομένων τους. Τα επιπλέον προνόμια του προϊόντος ERGO My People λειτουργούν συμπληρωματικά με τις βασικές παροχές, καλύπτοντας ανάγκες πρόληψης και φροντίδας στα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσηλευτήρια της Ελλάδος.
Η ERGO Ασφαλιστική είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα. Με μία πλήρη γκάμα προϊόντων και στις Ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας, πρωτοποριακά επενδυτικά προϊόντα, μια έμπειρη διοικητική ομάδα κι ένα καταρτισμένο δίκτυο διαμεσολαβητών, συνεχίζει εντατικά τις προσπάθειές της προκειμένου να καταστεί η πρώτη επιλογή και σε αυτούς τους τομείς ασφάλισης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης