Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Στο Μέτσοβο, την πέτρινη καρδιά της Ηπείρου, ταξίδεψε το Αποκλειστικό Δίκτυο της Generali

tags :
Στο Μέτσοβο, την πέτρινη καρδιά της Ηπείρου, ταξίδεψε το Αποκλειστικό Δίκτυο της Generali
Τα στελέχη της Εταιρείας που διακρίθηκαν το προηγούμενο διάστημα για τα παραγωγικά τους αποτελέσματα, μοιράστηκαν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης που εφαρμόζει ο οργανισμός

Το Μέτσοβο και την ευρύτερη περιοχή απόλαυσαν οι Συνεργάτες του Αποκλειστικού Δικτύου της Generali, σε μία ακόμη εταιρική απόδραση σχεδιασμένη αποκλειστικά για εκείνους. Η Εταιρεία που επιδεικνύει πάντοτε ιδιαίτερη φροντίδα για τους ανθρώπους της, επέλεξε τον μοναδικό αυτόν προορισμό της Ηπείρου για να φιλοξενήσει και να επιβραβεύσει τους ασφαλιστικούς συμβούλους της για τα αποτελέσματα της ετήσιας παραγωγής τους.
Με τον καιρό να προσφέρεται για περιήγηση στην ηπειρωτική χώρα, το πλούσιο πρόγραμμα περιλάμβανε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και επιλεγμένες ξεναγήσεις προκειμένου οι Συνεργάτες της Generali να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία και να μοιραστούν στιγμές μοναδικές και ουσιαστικές με τους συναδέλφους τους και τα στελέχη της Διοίκησης της Εταιρείας. Έχοντας ως αφετηρία το αρχοντικό Μέτσοβο, οι επισκέπτες γνώρισαν τον Πολιτιστικό Χώρο του Ιδρύματος Τοσίτσα και ακολούθως βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου όπου παράγεται το φημισμένο κρασί Κατώγι Αβέρωφ.
Οι μέρες που ακολούθησαν ήταν γεμάτες δράση και ενδιαφέρουσες περιηγήσεις, ξεκινώντας με ράφτινγκ στον επιβλητικό ποταμό Άραχθο και περιήγηση στην πέτρινη πολιτεία των Μετεώρων, για να συνεχιστούν με κυνήγι άγριας τρούφας στην περιοχή της Πίνδου και να κλείσουν με μία επίσκεψη στην μαγευτική πόλη των Ιωαννίνων και το πανέμορφο Νησάκι της λίμνης Παμβώτιδας. Η επιστροφή στην Αθήνα βρήκε τους συμμετέχοντες ιδιαίτερα ενθουσιασμένους με όσα είδαν και μοιράστηκαν με τα υπόλοιπα μέλη της Generali.
H Εταιρεία σχεδιάζει πάντοτε τα ταξίδια των συνεργατών της με ιδιαίτερη επιμέλεια επενδύοντας στη δημιουργία ισχυρών επαγγελματικών και διαπροσωπικών σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων της καί επιβραβεύοντας με τον τρόπο αυτό την αύξηση της δημιουργικότητας και της αποδοτικότητάς τους. Ο κ. Γιώργος Ζερβουδάκης, Chief Sales Officer της Εταιρείας μιλώντας κατά το κλείσιμο της εξόρμησης ανέφερε τα εξής: «Το ταξίδι αυτό ήταν μια σπουδαία ευκαιρία για να βρεθούμε όλοι μαζί σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και να ανταλλάξουμε, δια ζώσης, σκέψεις και απόψεις σχετικά με τον κοινό μας στόχο. Η αγορά μετασχηματίζεται και υπάρχουν πολλά ακόμη να γίνουν, γι’ αυτό και η μεταξύ μας επικοινωνία πρέπει να είναι ειλικρινής και ανοιχτή. Το σημαντικό είναι να αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες του κόσμου και να εργαζόμαστε πάντοτε στην κατεύθυνση της βελτίωσης των υπηρεσιών μας. Η συνεισφορά των φυσικών δικτύων είναι καίρια στο όραμα της Generali να αποτελέσει Lifetime Partner των ασφαλισμένων της. Αυτό σημαίνει ότι οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι είναι -ουσιαστικά- το «πρόσωπο» της Ασφάλισης και γι’ αυτό οι απαιτήσεις προς εσάς είναι πολλαπλάσιες. Εμείς από την πλευρά μας, είμαστε εδώ για να σας στηρίζουμε με κάθε τρόπο, ώστε από κοινού να είμαστε σε θέση -όχι μόνο- να ανταποκριθούμε στις ανάγκες όσων μας επιλέγουν αλλά να είμαστε για εκείνους συνώνυμοι με την ασφάλειά τους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης