Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

ERGO: Δυναμική είσοδος σε Υγεία, Ζωή και Αποταμίευση

tags :
ERGO: Δυναμική είσοδος σε Υγεία, Ζωή και Αποταμίευση

H ERGO προσδοκά να καλύψει τις ανάγκες των ασφαλισμένων στην ιδιωτική και δημόσια ασφάλιση

Στοχεύοντας στις ανάγκες του πληθυσμού στην Ελλάδα και με την υποστήριξη της Munich RE και της MEAG -διαχειριστής κεφαλαίων της Munich RE με κεφάλαια υπό διαχείριση που ξεπερνούν τα 340 δισ. ευρώ- η ERGO εισέρχεται δυνατά στην αγοράς υγείας και ζωής επιχειρώντας να καλύψει το κενό που είχε μέχρι σήμερα στην Ελλάδα σε αντίθεση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Με προϊόντα που υπερέχουν του ανταγωνισμού, η ERGO αναζητά νέες συνεργασίες με τράπεζες πέραν της συνεργασίας που έχει για τα προϊόντα γενικών ασφαλίσεων με την Τράπεζα Πειραιώς και παράλληλα αναπτύσσει την συνεργασία της με είσοδο νέων στελεχών, εκπαίδευση και συνεχή κατάρτιση με το εταιρικό και το ελεύθερο δίκτυο.

Ασφαλιστικές καλύψεις με ενσωματωμένη τεχνολογία

Προσδοκά να καλύψει τις ανάγκες των ασφαλισμένων στην ιδιωτική και δημόσια ασφάλιση με προϊόντα πελατοκεντρικά που στηρίζονται στην διαφοροποίηση του κινδύνου, στην σωστή τιμολόγηση και αποζημίωσης και την προσαρμογή και ενσωμάτωση της τεχνολογίας. Τα νέα προϊόντα υγείας  -πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης-  και ζωής απευθύνονται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών ενώ δεν θα είναι αντασφαλισμένα λόγω της διαφοροποίησης και του χαμηλού ασφαλίστρου το οποίο μπορεί να στηρίξει η ERGO.

Αποταμίευση και επένδυση

Τα επενδυτικά προϊόντα Unit – Linked συνδεδεμένα με την ασφάλιση τελούν υπό την στήριξη της Munich και της MEAG η οποία εποπτεύεται από την  BaFin. Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, στα προϊόντα και στα επενδυτικά προϊόντα που μπορεί να μην προσφέρουν ασφαλιστικές καλύψεις.  Τα προγράμματα περιοδικών καταβολών δίνουν την δυνατότητα σταδιακής ανάπτυξης απαιτούμενου κεφαλαίου για την επίτευξη μεταξύ άλλων μία πρόσθετης σύνταξης.  Είναι ευέλικτα σε ό,τι αφορά το κεφάλαιο της επένδυσης, το χρονικό ορίζοντα του πλάνου, το ύψος των ετήσιων τακτικών καταβολών για επένδυση, έκτακτες καταβολές.

Υψηλού και χαμηλού ρίσκου τοποθετήσεις

Τα επενδυτικά ERGO My Fund συνδέεται με επιλεγμένα αμοιβαία κεφάλαια funds που διαχειρίζεται η MEAG. Είναι πέντε τα επενδυτικά προϊόντα και ανάλογα με το προφίλ της τοποθέτησης διακρίνονται σε προϊόντα χαμηλού κινδύνου για συντηρητικές αποδόσεις, ή υψηλού κινδύνου με υψηλές αποδόσεις. Επενδύουν και κλάδους της οικονομίας, γεωγραφικές ζώνες, αναπτυγμένες και αναδυόμενες αγορές. Τα περισσότερα εξ’ αυτών ανήκουν στην κατηγορία funds of funds.

Έλενα Ερμείδου

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης