Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Στο σκαμνί Generali και UnipolSai - Έσφιξαν τα λουριά των αποζημιώσεων

Στο σκαμνί Generali και UnipolSai  - Έσφιξαν τα λουριά των αποζημιώσεων
Η έκβαση της υπόθεσης δεν θα είναι εύκολη καθώς ο φάκελος με το κατηγορητήριο έχει την υπογραφή της εποπτικής Αρχής της Ιταλίας

Μάχη γιγάντων ετοιμάζονται να δώσουν οι δύο μεγάλες Ιταλικές ασφαλιστικές για να γλυτώσουν μαμούθ πρόστιμο 10,2 εκατομμυρίων δολαρίων. Η έκβαση της υπόθεσης δεν θα είναι εύκολη καθώς ο φάκελος με το κατηγορητήριο έχει την υπογραφή της εποπτικής Αρχής της Ιταλίας.

Έσφιξαν τα λουριά των αποζημιώσεων

Η Εποπτική Αρχή έριξε πρόστιμο 5,1 εκατομμυρίων δολαρίων για την κάθε μία ασφαλιστική για παράνομες αθέμιτες πρακτικές ασφαλίσεις. Ειδικότερα η Εποπτική Αρχή επιπλήττει τις δύο ασφαλιστικές για το περιορισμό ελεύθερων επιλογών αποζημιώσεων απαιτήσεων στον κλάδο αυτοκινήτου.

Υπερασπιζόμενη τον εαυτό της ωστόσο η Generali σπεύδει να δηλώσει οι πολιτικές της πάντα εγγυώνται πάντα την προστασία των πελατών των και τρίτων μελών που συνδέονται με τους πελάτης έναντι των ζημιών που έχουν υποστεί, προσθέτοντας ότι οι όροι των αποζημιώσεων συμμορφώνονται επ ακριβώς με τις συνθήκες διακανονισμού κάθε ζημιάς.

Στο ίδιο κλίμα και η UnipolSai η οποία τονίζει πως εκλαμβάνει σοβαρά κάθε απαίτηση πελάτη επενδύοντας διαρκώς στην βελτίωση των διαδικασιών αποζημίωσης των ασφαλισμένων ενώ, συμπληρώνει ότι δίνει μάχη για να αποδείξει τυχόν ασφαλιστικές απάτες που συμβαίνουν σε βάρος της.

Ελ. ΕΡμ
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης