Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

ERGO: Σύνδεση τηλεματικής με προγράμματα ασφάλιστης αυτοκινήτου

tags :
ERGO: Σύνδεση τηλεματικής με προγράμματα ασφάλιστης αυτοκινήτου
Τα νέα προγράμματα ασφάλισης αφορούν σε Ε.Ι.Χ. επιβατικά, Αγροτικά και Φ.Ι.Χ. Φορτηγά οχήματα, αξίας έως και 30.000 ευρώ

Με την τεχνολογία της τηλεματικής μέσω εφαρμογής συνδέονται τα προγράμματα αυτοκινήτου ERGO My Auto powered by Drive&Win της ERGO Ασφαλιστικής.
Με προϋπόθεση τη χρήση της εφαρμογής, ο ασφαλισμένος λαμβάνει εξαρχής ποσοστό έκπτωσης επί του ασφαλίστρου, ηλεκτρονικής αποστολής ειδοποιητηρίου πληρωμής καθώς και όλων των ασφαλιστικών εγγράφων, μέσω του κινητού τηλεφώνου εκτελείται ο προασφαλιστικός έλεγχος κ.α.
Ο κ. Στάθης Τσαούσης Διευθυντής του Τομέα Πωλήσεων της ERGO σε σχετική ενημερωτική Εγκύκλιο προς του Συνεργάτες της εταιρείας ανέφερε πως «τα προγράμματα ασφάλισης ERGO My Auto powered by Drive&Win αποτελούν ένα ακόμα εργαλείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων μας και, παράλληλα, το επιστέγασμα της δέσμευσής μας για συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων της εταιρείας.
Τα νέα προγράμματα ασφάλισης ERGO My Auto powered by Drive&Win, αφορούν σε Ε.Ι.Χ. επιβατικά, Αγροτικά και Φ.Ι.Χ. Φορτηγά οχήματα, αξίας έως και 30.000 ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης