Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Ασφαλιστική διαμεσολάβηση, μεγάλο διά ζώσης συνέδριο στην Ελλάδα

Ασφαλιστική διαμεσολάβηση, μεγάλο διά ζώσης συνέδριο στην Ελλάδα
Θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε Ελλάδα, Κύπρο, ΗΠΑ αλλά και σε όλα τα παραρτήματα του οργανισμού σε Καναδά, Μπαχάμες, Κίνα, Μεξικό, Φιλιππίνες, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ και Χόνγκ Κόνγκ.

Υπό την αιγίδα της GAMA Global πραγματοποιείται το μεγάλο ετήσιο συνέδριο των Ασφαλιστών που διοργανώνει από κοινού η Ένωση Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος (ΕΣΑΠΕ) www.esape.gr και η Global Hellas www.gamahellas.com , στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, με στόχο την ανάδειξη του ηγετικού ρόλου των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στις 6 Ιουλίου 2022 live streaming και δια ζώσης.
Θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα Ελλάδα, Κύπρο, ΗΠΑ αλλά και σε όλα τα παραρτήματα του οργανισμού σε Καναδά, Μπαχάμες, Κίνα, Μεξικό, Φιλιππίνες, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ και Χόνγκ Κόνγκ.
Gama Hellas και Gama Global
Η ΕΣΑΠΕ ως επίσημος εκπρόσωπος της GAMA Global στην Ελλάδα & Κύπρο διοργανώνει εκπαιδευτικά συνέδρια από το 2013, με ποικιλία θεματολογίας και επιτυχημένων επαγγελματικών πρακτικών, παρουσία Ομιλητών Παγκοσμίου βεληνεκούς, στα οποία συμμετέχουν περισσότερες από 20 Ελληνικές & Πολυεθνικές Εταιρείες.
Η GAMA Global, ως ανεξάρτητος, μη-κερδοσκοπικός οργανισμός εξήντα επτά και πλέον έτη, με 10 παραρτήματα σε όλον τον κόσμο, απαριθμεί περίπου 12,000 μέλη παγκοσμίως (GAMA Global – Finseca).
Πρόκειται για τη μοναδική ένωση που ασχολείται αποκλειστικά με την κάλυψη των αναγκών επαγγελματικής ανάπτυξης όπως και με θέματα ηγεσίας τα οποία απασχολούν στελέχη πρώτης γραμμής, συντονιστές και διευθυντές στον κλάδο των ασφαλιστικών, χρηματοοικονομικών και επενδυτικών υπηρεσιών.

Δικτύωση συναδέλφων

Πρώτιστο μέλημα της GAMA Global Hellas, σαν επίσημο παράρτημα του οργανισμού για Ελλάδα και Κύπρο, ήταν και παραμένει η παροχή εκπαίδευσης και κατάρτισης παγκοσμίου εμβέλειας και εγνωσμένου κύρους μαζί με γνωστικά μέσα, πόρους και εργαλεία σε συνδυασμό με ερευνητικά δεδομένα τα οποία προσφέρει στα μέλη.
Η GAMA Global, ως ουδέτερο έδαφος, προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες δικτύωσης συναδέρφων και ομοτίμων και αποκλειστικές ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης, επιβραβεύοντας τους ηγέτες που διακρίνονται στους ανωτέρω κλάδους και επιτυγχάνουν την αριστεία.
Στην ετήσια αυτή εκδήλωση επαγγελματικής ανάπτυξης παρευρίσκεται πληθώρα ομιλητών παγκοσμίου φήμης, όπως ο συγγραφέας και πρώην εκδότης του περιοδικού ‘Success’ Darren Hardy, o Aron Ralston, η Danica Patrick, οι Ben Nemtin - #1 New York Times Best Selling Author και James Clear – Best Selling Author of ‘Atomic Habits’ που τίμησαν με την παρουσία τους τον οργανισμό κατά τη διάρκεια του τελευταίου διαδικτυακού συνεδρίου 'Beacon 2020' αλλά και καταξιωμένοι διεθνείς ομιλητές από τον χώρο του management, της τεχνολογίας, του marketing και της οικονομίας.

Το ελληνικό παράρτημα

Ετησίως διοργανώνεται και πραγματοποιείται από τo ελληνικό παράρτημα του οργανισμού και το μοναδικό στην Ευρώπη, εκπαιδευτικό συνέδριο Ηγεσίας για την Ελλάδα και Κύπρο με ποικιλία θεματολογίας και επιτυχημένων επαγγελματικών πρακτικών, παρουσία ομιλητών παγκόσμιου βεληνεκούς.
Το συνέδριο σκοπό έχει να συμβάλλει στην εξέλιξη του ρόλου της ηγεσίας στον χρηματοασφαλιστικό κλάδο.
Πραγματοποιείται δια ζώσης στις 6 Ιουλίου 2022 στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Ακρόπολης και θα μεταδίδεται ταυτόχρονα Ελλάδα, Κύπρο, ΗΠΑ αλλά και σε όλα τα παραρτήματα του οργανισμού σε Καναδά, Μπαχάμες, Κίνα, Μεξικό, Φιλιππίνες, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ και Χόνγκ Κόνγκ.

Ελ. Ε
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης