Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Τι αλλαγές φέρνει το CVC στην Εθνική Ασφαλιστική - Επιβεβαιώνεται η αποχώρηση του προέδρου

Τι αλλαγές φέρνει το CVC στην Εθνική Ασφαλιστική - Επιβεβαιώνεται η αποχώρηση του προέδρου
Εν αναμονή της απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ανταγωνισμού για την Εθνική Ασφαλιστική
Σχετικά Άρθρα

Εν αναμονή το πρωί της Παρασκευής της απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ανταγωνισμού για την έγκριση της εξαγοράς της Εθνικής Ασφαλιστικής από το CVC, η οποία όπως όλα δείχνουν θα είναι θετική, ενώ «παίζει» και το σενάριο παράτασης ολίγων ημερών.
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του ΒΝ, φαίνεται να επιβεβαιώνεται η αποχώρηση του προέδρου Χ. Σαρδελή, όπως έγραψε την Τετάρτη 23/2 το BN (ΔΕΣ ΕΔΩ https://www.bankingnews.gr/trapezika-nea/articles/612227/entos-6-8-imeron-to-prasino-fos-apo-dg-comp-gia-tin-ethniki-asfalistiki-apoxorei-o-xristoforos-sardelis ) και στη θέση του να προτείνεται ο Πολωνός Andrzej Klesyk, ο οποίος ήταν παρόν στην τελευταία επίσκεψη των στελεχών της CVC στην εταιρία.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες διευθύνων σύμβουλος προτείνεται να παραμείνει ο μέχρι και σήμερα CEO της Εθνικής κ. Σταύρος Κωνσταντάς, και ως εκτελεστικά μέλη προτείνονται οι κ. Καραγρηγορίου Σταύρος – CFO της Εθνικής Ασφαλιστικής και Αναστασίου Τάσος και μη εκτελεστικά μέλη, από την πλευρά του CVC οι Peter Rutland και Άλεξ Φωτακίδης, καθώς και η Χριστίνα Θεοφιλίδη από την πλευρά της Εθνικής τράπεζας.

Η Εταιρία στοχεύει σε ανάπτυξη παραγωγής μεγαλύτερη από την εκτιμώμενη ανάπτυξη της αγοράς, ώστε να αυξήσει περαιτέρω το μερίδιο της στο 19,5% έως το 2024 από το σημερινό επίπεδο του 16%.
Οι εργαζόμενοι μιλούν για δυο μήνες απραξίας από την πλευρά της Διοίκησης σχετικά με την πρόταση του Συλλόγου για τη δίμηνη παράταση της ήδη υπάρχουσας Συλλογικής Σύμβασης και του ΕΚΕ.
Θεωρούν ότι η Εταιρεία πλήττεται, βρισκόμενη συνεχώς σε μια προτεινόμενη διαδικασία πώλησης και το ελάχιστο που θα μπορούσε να πράξει η Διοίκηση είναι η διασφάλισης της σταθερότητας στο εσωτερικό της περιβάλλον.

Αντώνης Βασιλόπουλος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης