Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

NN Hellas: Η υπηρεσία πληροφόρησης υγείας Dr Online παρέχεται στους κατοίκους των Κυκλάδων

tags :
NN Hellas: Η υπηρεσία πληροφόρησης υγείας Dr Online παρέχεται στους κατοίκους των Κυκλάδων

Η NN Hellas αγκαλιάζει και τις Κυκλάδες παρέχοντας στους κατοίκους την υπηρεσία πληροφόρησης υγείας Dr Online

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και πιστή στις αξίες της «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε», η NN Hellas διευρύνει την προσφορά της στον τομέα της υγείας και της πρόληψης, αγκαλιάζοντας μετά τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, παρέχοντας χωρίς κόστος την υπηρεσία πληροφόρησης υγείας Dr Online. Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, δίνει πρόσβαση στην εφαρμογή σε επιπλέον 10.000 κατοίκους νησιών με πληθυσμό μικρότερο των 2.000, αλλά και σε όλους τους αποδέκτες κοινωνικής μέριμνας.
NN_Dr_Online_Key_Visual_Dodekanisa_Cyclades_2021.jpg
Στο ανανεωμένο πρόγραμμα εντάσσονται συνολικά 18 νησιά των Κυκλάδων. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνονται εξ ολοκλήρου οι πληθυσμοί 15 νησιών (Μακρόνησος, Κέρος, Δονούσα, Σχοινούσα, Σίκινος, Ηρακλειά, Ανάφη, Θηρασία, Άνω Κουφονήσι, Φολέγανδρος, Κίμωλος, Αντίπαρος, Σέριφος, Κύθνος και Αμοργός), αλλά και όσοι λαμβάνουν υποστήριξη από τις Δομές Πρόνοιας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο, την Τήνο και την Πάρο.
Η εφαρμογή Dr Online δίνει τη δυνατότητα τηλεσυνεδρίας, μέσω βιντεοκλήσης ή chat, με γιατρούς που παρέχουν πληροφορίες υγείας και είναι διαθέσιμη, 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.
ΜΑΡΙΑΝΝΑ_ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΥ_ΠΡΟΕΔΡΟΣ_ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ_ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ_NN_HELLAS_2021_1_LOW.jpg
Ηκα. Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas, δήλωσε σχετικά: «Μέσα από αυτό το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης, επιθυμία μας ήταν να προσφέρουμε υπηρεσίες πληροφόρησης υγείας από απόσταση με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Με τη δέσμευσή μας να στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα στην ελληνική κοινωνία και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, πλέον περισσότεροι από 20.000 συμπολίτες μας έχουν αυτή τη δυνατότητα».
Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος, σημείωσε: «Η υγεία και η ευημερία των κατοίκων της Περιφέρειάς μας παραμένουν πρωταρχικό μας μέλημα και ως εκ τούτου, με μεγάλη χαρά καλωσορίσαμε τη διεύρυνση του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας της NN Hellas και για την Περιφερειακή Ενότητα των Κυκλάδων. Πρόκειται για μία σπουδαία πρωτοβουλία σε μία εποχή που η υγεία βρίσκεται σταθερά στο προσκήνιο, ενώ αγωνιζόμαστε ακόμα ενάντια στην πανδημία και τις επιπτώσεις της».
Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου, κ. Χαράλαμπος Δαρζέντας, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μέλημά μας είναι να μπορούμε με υπευθυνότητα να προσφέρουμε τις λύσεις που ζητάει η κοινωνία μας και οι συνάνθρωποί μας. Η βοήθεια και η συνδρομή ιδιωτικών φορέων, ειδικά σε τομείς που αφορούν την προστασία της υγείας, είναι για εμάς ένας ακόμα σημαντικός σύμμαχος στον τομέα της κοινωνικής μέριμνας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης