Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Συνδικαλιστική σφαγή στην ασφαλιστική αγορά με υπονοούμενα περί ήθους και ακεραιότητας

Συνδικαλιστική σφαγή στην ασφαλιστική αγορά με υπονοούμενα περί ήθους και ακεραιότητας
Παραιτήσεις και διχασμός - Αποδυνάμωση του κλάδου
Σχετικά Άρθρα

Ερωτήματα που θα πρέπει να απαντηθούν από την ασφαλιστική αγορά εγείρει η χθεσινή 20-10-2021 λιτή ανακοίνωση Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν. Αττικής «ΣΠΑΤΕ» για ξαφνικές παραιτήσεις.
Οι συγκρούσεις μεταξύ των παροικούντων την αγορά συνεχίζονται λίγο χρόνο μετά τις ατέρμονες συγκρούσεις μεταξύ του διοικητικού συμβουλίου του ΠΣΑΣ.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν. Αττικής «ΣΠΑΤΕ», αποφάσισε ομόφωνα, την άμεση παραίτηση των τριών εκλεγμένων Αντιπροσώπων του, από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, «ΠΟΑΔ».
Ειδικότερα, τα Μέλη του Δ.Σ. του ΣΠΑΤΕ και Αντιπρόσωποι του Συλλόγου στην ΠΟΑΔ κ. Δημητριάδη Μαρία, Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΠΑΤΕ & Γενική Γραμματέας της Ομοσπονδίας, ο κ. Ζόμπολας Νίκος Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΤΕ & Μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Η κ. Μεταξά Ελευθερία παραιτήθηκε από την Ιδιότητα του Αναπληρωματικού Μέλους.

Το μείγμα του καυσίμου

Το κίνητρο των παραιτήσεων φαίνεται να είναι οι διχαστικές αντιλήψεις και ακραίες συμπεριφορές που επιχειρούν να θέσουν υπό αμφισβήτηση το ήθος και την ακεραιότητα εκλεγμένων Αντιπροσώπων.
Δυστυχώς είναι χρόνιο το πρόβλημα στους κόλπους της ασφαλιστικής αγοράς με τους ανθρώπους της να χωρίζονται σε πάνω από δύο και τρεις παρατάξεις, ξεκινώντας μάχες οι οποίες ενίοτε ξεκινούν από ίδιον συμφέρον, ενίοτε από άγνοια ή και από διάθεση για επιβολή.
Αποτρέπει του παροικούντες της αγοράς να προχωρήσουν ενωμένοι στην επόμενη ημέρα για να αντιμετωπίσουν τα πραγματικά και σοβαρά προβλήματα του κλάδου τα οποία είναι άλυτα για χρόνια.
Ο ΣΠΑΤΕ, τώρα μετά τις ως άνω παραιτήσεις δεν εκπροσωπείται πλέον στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.
Παραμένει δε, ενεργό Μέλος της Ομοσπονδίας την οποία, όπως επισημαίνει στηρίζει από την δημιουργία της και θα συνεχίσει να στηρίζει συνδράμοντας τον νέο Πρόεδρο Κο Ηλία Τσολάκη στο έργο του, ενώ θα εξακολουθεί να εργάζεται προς την της υγιούς εκπροσώπησης και της ουσιαστικής προσφοράς, τιμώντας όλους τους Συναδέλφους Μέλη του, που τον εμπιστεύτηκαν για τον σκοπό αυτό.

Στο ΒΝ μιλούν για εκτροχιασμό

Σεβόμενοι το ρόλο των φορέων και του ΣΠΑΤΕ, στελέχη από της αγοράς από τους κύκλους της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, μιλώντας στο ΒΝ για το θέμα αυτό κρούουν εκφέροντας φόβους για παραπλανητικές συμπεριφορές και προσήλωση σε θέματα που δεν ευνοούν την ανάπτυξη του κλάδου.

Ελενα Ερμείδου
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

`
Κλείσιμο
Advertisement