Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Τα αναπάντητα (αντ)ασφαλιστικά ερωτήματα για την Ύδρα - Ο τουρισμός των CEOs

Τα αναπάντητα (αντ)ασφαλιστικά ερωτήματα για την Ύδρα - Ο τουρισμός των CEOs

Αναπάντητο για πολλούς μένει το ερώτημα γιατί η ελληνική ασφαλιστική αγορά δεν εκμεταλλεύεται την συγκυρία να βγει δυνατά στις ξένες αγορές διοργανώνοντας την Συνάντηση των (αντ)ασφαλιστών στην Υδρα.

Σχετικά Άρθρα

Αναπάντητο για πολλούς μένει το ερώτημα γιατί η ελληνική ασφαλιστική αγορά δεν εκμεταλλεύεται την συγκυρία να βγει δυνατά στις ξένες αγορές διοργανώνοντας την Συνάντηση των (αντ)ασφαλιστών στην Υδρα.
Και, τώρα σήμερα ακόμα περισσότερο όταν μαθαίνουμε από εδώ και από εκεί ότι η Συνάντηση στην Υδρα που διοργανώνει η ΕΑΕΕ κάθε χρόνο ετοιμάζεται να γίνει στις 21 Σεπτεμβρίου μεταξύ των CEO’s και του υπουργού Ανάπτυξης κου Αδωνι Γεωργιάδη.
Και ακόμα περισσότερο όταν η ΕΑΕΕ έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση που είναι καρφωμένη στην ιστοσελίδα της ότι διοργάνωση αναβάλλεται λόγω Covid19 (Σεπτέμβριος 2021).
Εκτός πραγματικότητας
Συνάντηση στην Υδρα χωρίς την κοινότητα των Αντασφαλιστών;
Μόνο με CEO’s.
Ακούγεται εκτός πραγματικότητας, όταν η Συνάντηση εκεί παίρνει νόημα κατά πρώτον: μέσα από τις πολυάριθμες συναντήσεις, στα πολυάριθμα τραπεζάκια των δύο και τριών ατόμων των μπαρ και καφέ του νησιού.
Και, κατά δεύτερον όταν ξεκινά η βραδινή διασκέδαση όπου το περιεχόμενο των Συναντήσεων ‘σφραγίζεται’.
Χωρίς το πρώτο μας μένει το δεύτερο, η διασκέδαση.
Συνέδρια μεγάλα διεθνή και σε κλειστούς χώρους γίνονται κανονικά στην Ευρώπη από τον Ιούνιο.
Το συνέδριο του Baden – Baden έχει από το καλοκαίρι προγραμματιστεί να διεξαχθεί ομαλά δίνοντας την επιλογή σε όσους δεν θέλουν να παρευρεθούν να το παρακολουθήσουν διαδικτυακά.
Στην Ελλάδα μετά την μεγάλη ζημιά που υπέστη η οικονομία από την ακύρωση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης πέρυσι, η ΔΕΘ φέτος εξέπεμψε το σήμα της επαναφορά στην κανονικότητα.
Η Υδρα γιατί δεν γίνεται όταν η ιδιαιτερότητα των Συναντήσεων είναι να γίνονται σε εξωτερικούς χώρους;
Ποιος ο λόγος τότε των μέτρων (άλλα για τα καράβια, άλλα για τα αεροπλάνα, άλλα όταν αναχωρείς, άλλα όταν επιστρέφεις, άλλα αν είναι σε μπάρ, άλλα σε εστιατόρια κτλ!).
Μήπως οι Ευρωπαίοι δεν μας εμπιστεύονται;
μήπως πιστεύουμε ότι δεν είναι τόσο αυστηρά τα μέτρα για να νιώσουν ασφαλείς; Δεν υπάρχουν πουθενά στην Ευρώπη τέτοια μέτρα, η κίνηση και η μετακίνηση είναι ελεύθερη.
Οπότε ούτε καν θα ασχοληθούν.
Το μόνο που ενδιαφέρει τους Ευρωπαίους στην πραγματικότητα είναι να κάνουν την πραγματική δουλειά τους.
Μήπως είναι θέμα διοργάνωσης;
Γιατί όμως να είναι, στην ΕΑΕΕ είναι τόσοι πολλοί που δουλεύουν για τον κλάδο και για την Συνάντηση αυτή κάθε χρόνο. Άλλωστε τόσες πιστοποιήσεις κάθε τρεις και λίγο, για την ασφάλεια, για την ποιότητα για το ένα και το άλλο.
Ομοιάζει σαν το ‘Κάστρο της Σιωπής’ που όλα μέσα σε αυτό σαν να έχουν σκουριάσει σε μία νύχτα.

Ελενα Ερμείδου
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης